Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 25 octombrie 2013

ro

25 Oct, 2013 10:19 2664 Marime text
Cu inima plină de durere, soţia Mihaela Caraiani, fiul Mihai şi nora Oana anunţă trecerea în nefiinţă, după o grea suferinţă, a lui Andrei Caraiani, soţ şi tată deosebit. Trupul neînsufleţit este depus la capela mortuară a Casei Albastre. Cei care l-au cunoscut şi preţuit sunt aşteptaţi astăzi la slujba religioasă, care va avea loc începând cu ora 13.30, la Biserica Sfânta Cuvioasă Paraschieva. Înmormântarea va avea loc în Cimitirul Central din Constanţa. Dumnezeu să îi odihnească sufletul blând în pace!

Salariaţii Clubului Sportiv Farul Constanţa sunt alături de familie în aceste momente grele pricinuite de decesul celui care a fost Gheorghe Borcea, fost preşedinte al CS Farul Constanţa în perioada 1973 - 1975 şi preşedinte al Secţiei de Scrimă a Clubului. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Compasiune şi sincere condoleanţe pentru vecina noastră în aceste clipe grele, pricinuite de plecarea spre cele veşnice a soţului Gheorghe Borcea. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Familia Vasile Coman.

Regrete eterne din partea familiei şi colegilor. A decedat comandor (rtr.) Chendereş Livius. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 13.00, la Cimitirul Central, Constanţa.

Cu durere în suflet, familia anunţă trecerea în nefiinţă, după o lungă şi grea suferinţă, a celei care a fost Seceleanu Măndica. Nu o vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 12.00, la Biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii