Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre asociaţi deţine şi La Piazzetta Yu Ming, colţul chinezesc din inima staţiunii Mamaia (galerie foto)

ro

03 Aug, 2015 00:00 3620 Marime text
Restaurantul chinezesc Yu Ming este situat în zona Cazinoului din Mamaia şi e imposibil să nu îţi atragă atenţia. Localul este amenajat în versiune minimalistă, modernă. După umila mea părere, Yu Ming este un restaurant chinezesc de lux, cu etichetă, un lucru rar printre localurile de acest fel. Ospătarii sunt români, foarte amabili şi te ajută să descoperi arta culinară chineză. Pe noi, cel puţin, ne-a ajutat să „mergem la sigur“, fără să riscăm să ne alegem cu ceva ce nu ne-ar plăcea în farfurie. 
 
Meniul este prezentat cu multă grijă pentru imagine şi explicat foarte clar. Preţurile sunt accesibile. Specialitatea casei (care este formată din şalău, roşii, pai-tai, ou, soia şi condimente) costă 34 de lei, specialitatea bucătarului (alcătuită din pui, porc, vită, pai-tai, urechi de lemn, usturoi, ardei şi condimente) costă tot 34 de lei, pe un pui de baltă gan-bian poţi plăti 39 de lei, iar o porţie de vită cu broccoli şi caju are preţul de 24 de lei. Supele costă între 8 şi 12 lei şi sunt preparate din creveţi, fructe de mare, ciuperci, pui, vită, porumb sau noodles. La aperitive, găsesc în meniu calamar pane (37 de lei), pacheţele de primăvară din legume sau din carne (15 lei), pui Shanghai (15 lei), creveţi pane cu susan (69 de lei) sau frigărui de oaie (21 de lei). Pe o salată poţi da între 10 şi 35 de lei, pe un orez poţi scoate din buzunar între 7 şi 12 lei, iar pe o porţie de paste poţi plăti între 20 şi 26 de lei. 
 
Mai găsim în meniu pui cu urechi de lemn (25 de lei), pui în cinci culori (24 de lei), pui cu aromă de peşte (25 de lei), pui cu bambus (24 de lei), pui gong-bao (21 de lei), porc caju (27 de lei) şi multe alte preparate ce îţi vor îngreuna decizia pe care o vei lua în momentul în care vei fi întrebat ce doreşti să comanzi. Pe un desert vei plăti între 10 şi 12 lei, iar o cafea, o bere sau un suc costă 6 lei.
 
Tot ce am mâncat a fost bun. Adică pui Beijing, alcătuit din piept de pui, ceapă, pastă Beijing şi condimente. Serviciul a fost bun, însa mâncarea a fost adusă foarte târziu, ne-a luat mai mult de o oră şi jumătate pentru un prânz. 
 
Pot spune că Yu Ming este probabil printre cele mai bune restaurante cu specific chinezesc din oraş. Mai mult decât atât, preparatele au preţuri accesibile. Sunt sigură de faptul că cei care nu se gândesc la mâncarea tradiţională românească atât de des pe cât o fac eu îl vor găsi chiar elegant şi s-ar putea chiar simţi bine acolo.

Ce spune Registrul Comerţului

Yu Ming funcţionează pe societatea Chinese Food SRL din Constanţa, înfiinţată în anul 2008, ce se ocupă de „activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 1 august 2015, asociaţi în firmă sunt Florin Oliviu Ştefan, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, Cristina Maria Ştefan, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, şi Nicoleta Elena Cehan, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%, cea din urmă deţinând şi calitatea de administrator al societăţii. Nicoleta Elena Cehan mai figurează ca asociat în Ancient Coast SRL, Prestige Hotel & Resort SRL, Sapori D'italia 2000 GB SRL şi Top Food SRL. De asemenea, ea este şi administratorul Prestige Hotel & Resort SRL, firma pe care funcţionează terasa La Piazzetta din staţiunea Mamaia.

Citeşte şi

Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat, la finele anului 2013, o cifră de afaceri 0, un profit 0 şi 0 salariaţi. Aceleaşi date au fost înregistrate şi la sfârşitul anului 2012.

Informaţii utile

Adresa web: yuming.ro
Facebook: https://www.facebook.com/YuMingDelivery
Telefon:0742.176.176; 0741.930.604
Locuri de parcare: Nu
Wi-Fi: Da.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii