Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Leeloo, localul de pe malul lacului Tăbăcărie unde bei o cafea bună, la un preţ decent (galerie foto)

ro

21 Oct, 2016 00:00 9537 Marime text
Leeloo este deja un local cu renume în Constanţa. Acesta se află pe malul lacului Tăbăcărie, în zona Gravity Park. Intrarea te întâmpină cu un bar somptuos din lemn masiv şi promisiuni de băuturi fine şi sofisticate: de la cocktailurile de vară cu fructe şi un strop de alcool şi smoothies pufoase pentru femei, la bere neagră şi spirtoase iuţi pentru bărbaţi.
 
Vizual, te surprinde prin designul modern şi original. Este deopotrivă surprinzător, colorat şi savuros. Întreg decorul poartă semnătura autenticităţii. Designul este simplu, primitor, cu o atmosferă în care omul să se simtă confortabil, liber, fără prea multe pretenţii. Păcat însă că era foarte frig în interior. Probabil că nu a ajuns nici la ei căldura în calorifere. Localul are mese de cafenea, cu fotolii, canapeluţe şi scaune confortabile.
 
Preţurile sunt acceptabile. Spre exemplu, au o ofertă între 8.00 şi 13.00 în care o cafea + apă/Cola costă 9 lei, un cappuccino + apă/Cola costă 10 lei, o cafea + o brioşă costă 9 lei şi un ceai + o brioşă costă 10 lei. Pe cea din urmă ofertă am vrut şi eu să o comand, însă ospătăriţa a spus că nu au brioşe. Fix în intervalul de Happy Hour nu aveau brioşele din ofertă! În rest, o cafea costă 6 lei, frappé-urile, între 11 şi 12 lei, milkshake-urile şi smoothie-urile variază între 14 şi 16 lei, un suc costă 6 lei, iar pe un ceai dai 9 lei. Ca desert poţi servi îngheţată (4 lei cupa) sau souffle de ciocolată (14 lei).
 
Serviciul a fost bun, au nişte chelneriţe fâşneţe şi dezinvolte. Clienţi erau destui, însă cei mai mulţi păreau să fi luat câte un suc sau o cafea ca să poată sta mai liniştiţi de vorbă.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează în interior. Aşadar, pentru o cafenea savurată lângă un peisaj mirific, Leeloo este un loc potrivit.

Ce spune Registrul Comerţului

Leeloo funcţionează pe societatea 4 BTL Advertising SRL, înfiinţată în anul 2008, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 19 octombrie 2016, asociaţi în firmă sunt Daniel Tufan, care mai are şi calitatea de administrator, Mihaela Munteanu şi Zoia Lupu.
 
Daniel Tufan mai apare în 4Event Advertising SRL şi în Colibri Construct SRL, iar Mihaela Munteanu şi Zoia Lupu nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2015, 4 BTL Advertising SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.241.777 de lei, un profit de 219.382 de lei şi şapte salariaţi. La sfârşitul anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 605.588 de lei, o pierdere netă de 166.064 de lei şi 13 salariaţi.
 
Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/Leeloo.Cafe.Lounge/
Telefon: 0730 487 494
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 

UPDATE, 6 martie 2016, ora 17.11

Localul a fost demolat. În imaginile surprinse astăzi, 6 martie, de redactorii ZIUA de Constanţa, se poate observa că mai mulţi oameni sunt implicaţi în procesul privind demolarea.

Citeşte şi Cafeneaua de pe malul lacului Tăbăcărie a fost demolată (galerie foto+video)


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii