Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:30 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Cafeneaua Leeloo de pe malul lacului Tăbăcărie a fost demolată (galerie foto+video)

ro

06 Mar, 2017 16:37 33418 Marime text
Localul Leeloo, printre puţinele cafenele care se află pe malul lacului Tăbăcărie, a fost demolat.

În imaginile surprinse astăzi, 6 martie, de redactorii ZIUA de Constanţa, se poate observa că mai mulţi oameni sunt implicaţi în procesul privind demolarea.

UPDATE 2, 7 martie, ora 14.56

Unitatea a fost sancţionată de poliţiştii locali pentru executarea de lucrări de construcţie fără autorizaţiile legale. Potrivit unor surse oficiale, deoarece operatorul economic nu s-ar fi conformat măsurilor din procesele verbale de constatare a contravenţiilor, autoritatea publică locală a emis două dispoziţii de demolare a lucrărilor construite pe domeniul public din parcul Tăbăcăriei, iar ca urmare agentul economic a eliberat locaţia, demolând construcţia.  
UPDATE 1, ora 18.25
 
Am încercat să contactăm reprezentanţii Leeloo, însă numerele de telefon pe care le aveam la dispoziţie nu funcţionau. În acest caz, am recurs la reţeaua de socializare Facebook. În urma întrebării „De ce a fost luată decizia de a fi demolat localul?”, ni s-a răspuns să îl întrebăm pe primarul Decebal Făgădău. Încă nu am primit un răspuns, când îl vom obţine, îl vom publica în cel mai scurt timp.


Citeşte şi


Sursa foto+video: ZIUA de Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii