Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jerry's Pizza, locul unde îţi poţi crea propria pizza (galerie foto)

ro

17 Oct, 2015 00:00 7644 Marime text
Jerry's Pizza este un local mic, amenajat într-o casă mică, fără etaj, situată pe bulevardul 1 Decembrie 1918. E o pizzerie care vinde pizza la ghişeu şi face livrări şi la domiciliu. Într-o sală frumos amenajată sunt câteva mese, cu canapele. Jerry's Pizza îşi îndreaptă atenţia către nefumători, întrucât înăuntru nu ai voie să aprinzi deloc ţigara.
 
La Jerry's Pizza te duci să mănânci pizza. Nu te duci acolo pentru altceva. Preţurile ar putea părea mici, comparativ cu cele de la alte pizzerii. O pizza de 25 cm are preţuri cuprinse între 13 şi 18 lei, o pizza de 30 cm costă între 23,5 şi 33,5 de lei, iar o pizza mare, pentru trei sau patru persoane, de 40 cm, are preţuri de la 34 până la 49 de lei.
 
De asemenea, aici ai posibilitatea să îţi creezi propria pizza, cu ce topping-uri doreşti. Poţi să comanzi şi salate (7,75 - 12,75 de lei), aripioare de pui (9,5 - 14 lei) sau bucăţi de pui în înveliş crocant (9,5 - 14 lei). Ca desert poţi comanda Dessert cups, la preţul de 5,5 de lei, opt rulouri cu cremă de vanilie şi scorţişoară, care costă 7,75 de lei, sau îngheţată - 9-12 lei. Pe un suc dai 4 lei, iar meniul nu include cafea sau bere.
 
Există multe oferte. De exemplu, Meniul Fun pentru copii, la preţul de 16,75 de lei, în care ai o pizza de 18 cm, un desert compus din patru rolls şi un Tedi. Ai ofertă şi la desert: pe opt rulouri şi o sticlă de Cola la doi litri plăteşti 11,75 de lei. Cu 24 de lei ai o pizza la 25 cm, o îngheţată şi o doză de Cola, iar dacă comanzi o pizza de 30 cm, un desert cup şi un sos, mai primeşti cadou încă un desert cup. Totodată, dacă comanzi o pizza de 40 cm şi zece aripioare sau opt bucăţi de pui, primeşti cadou o Cola la doi litri.
 
Am comandat o pizza Carnivor cu şuncă, bacon, pepperoni şi blat pufos (26 de lei). Dacă nu eşti înfometat, sigur o poţi împărţi, pentru că e mare şi te saturi imediat din jumătate de pizza. Se vede şi se simte la gust că pizza e făcută cu produse de calitate bună şi în porţii mari. La această mărime a porţiilor, preţurile devin rezonabile. Pare să fie o alegere foarte bună pentru constănţeni, mai ales că opţiunile pentru o pizza delicioasă la preţuri acceptabile sunt destul de limitate.

Ce spune Registrul Comerţului

Jerry's Pizza funcţionează pe societatea Jerry's Pizza Nord SRL, înfiinţată în 2002, cu sediul social în Bucureşti, ce are ca activitate principală „activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 16 octombrie 2015, capitalul social este de 500 de lei, iar asociaţii şi administratorii firmei sunt Alfred Gerard Dauteuil şi Gabriela Dauteuil.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2014, Jerry's Pizza Nord SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 17.907.898 de lei, un profit de 1.050.331 de lei şi 219 salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 12.431.593 de lei, un profit de 410.557 de lei şi 186 de salariaţi.

Cum a ajuns un american să vândă pizza de milioane de euro în România

Jerry's Pizza este un lanţ de restaurante cu localuri în Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Constanţa.
Alfred Gerard Dauteuil, managerul lanţului de pizzerii Jerry’s Pizza, îşi propusese două obiective chiar înainte de a veni pentru prima oară în România: primul era să plece din SUA, iar al doilea - să devină antreprenor. Iniţial, după ce a venit în România, a lucrat alături de alţi americani care se stabiliseră aici după Revoluţie, însă după doi ani şi-a dat seama că realizase doar jumătate dintre scopurile sale, scrie incont.ro.
 
„Eram dornic să fac altceva, iar în perioada respectivă exista un mare exod de tineri americani care plecau spre Varşovia, Budapesta, Praga, însă puţini au ales Bucureştiul. Piaţa s-a deschis şi era nevoie de oameni din Vest care ştiau cum se face o afacere“, a declarat Alfred Gerard Dauteuil, conform incont.ro.

Informaţii utile 

Site: www.jerryspizza.ro
Facebook: https://www.facebook.com/JerrysPizza.ro
Telefon: 0373 30 30 30
Email: office@jerryspizza.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Haha 20 Mar, 2017 14:20 Nicule, lucrezi la pizza hut cumva ? :)) Jerry's pizza are cea mai buna calitate a pizzelor din Romania, preturile sunt extrem de ieftine cand pui in comparatie cu calitatea produsului oferit. Am comandat peste 1500 de pizza pana acum de la Jerry's pizza si nu mi s-a intamplat niciodata fabula povestita de domnul Nicu, asa ca stati linistiti. :)
  • Nicu 16 Dec, 2015 15:06 Eu m-am ars cu astia si nu mai imi trebuie.La comenzi la domiciliu ba aduceau altceva,ba aduceau o portie de alta marime etc. Initial i-am tras de urechi,urmau scuze penibile,rezolvau problema,pana ultima data cand din 2 pizza una avea blatul ars complet.Nu i-am mai sunat ca nu mai imi trebuie.