Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BT Café era la modă pe vremea lui! (galerie foto)

ro

17 Mar, 2014 00:00 5653 Marime text
Situată în zona Miga, cafeneaua BT Cafe a fost cândva atracţia „Tomisului”. Acum, însă, are nevoie să se reinventeze! Firma de pe faţada clădirii este căzută sau dezlipită, oricum ar fi arată extrem de urât.
Interiorul nu s-a schimbat cu absolut nimic, drept urmare dacă nu aţi mai fost de cel puţin 3-4 ani, nu aţi pierdut nimic!
Într-adevăr a fost destul de mare gradul de ocupare al cafenelei, dar intuiesc că este vorba despre preţurile destul de mici, având în vedere că se află în „buricul târgului”. Spre exemplu o cafea costă 5,5 lei, specialităţile de cafea costă până în 14 lei, iar pentru un frappe plătiţi 12 lei. Ciocolata caldă şi milkshake-urile sunt 9 lei. Sucurile şi apa au preţuri începând cu 5 lei, iar pentru o limonadă sau un fresh trebuie să scoateţi din buzunar cel puţin 10 lei.

Cei de la BT Cafe servesc şi vinuri din cramele: Cotnari (cu preţuri între 37 şi 60 lei), Murfatlar (între 40 şi 80 lei) şi Jidvei (40 de lei).
Servirea nu m-a încântat pentru că nu mi se pare normal să pândeşti privirea ospătarului să poţi să îi ceri câte ceva. Să nu mai vorbesc despre „incidentul” cu bonul fiscal, când o altă domnişoară (managera, cel mai probabil) a fost foarte ofuscată că am cerut aşa ceva, iar asta s-a observat din reacţie – „Cui îi trebuie, mă?!”
Per total nu mi-a plăcut şi nu aş reveni nici măcar vara, atunci când geamurile stil acvariu se deschid şi toată lumea care trece poate vedea şi auzi tot.
Conform Registrului Comerţului BT Cafe funcţionează pe societatea comercială Bulevard International SRL şi este administrată de Dominic Maricel Ciobotaru. Tot el se mai ocupă şi de SC Cristal Import – Export SRL şi SC SwitchGrape SRL (sediu expirat).
Trebuie menţioat că pe aceeaşi societate (Bulevard International SRL)a cărei tip de acţivitate este „Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor” funcţionează şi Goose Cafe din Piaţa Ovidiu.

În anul 2011, umbla vorba în târg că bucureşteanul Dominic Maricel Ciobotaru ar fi deţinut şi SC Mar Internaţional Trading 94 SRL, o firmă care se ocupa de o plajă în Mamaia II. În acest moment, în Registrul Comerţului, SC Mar Internaţional Trading 94 SRL este administrată de 20 Investors AB din Stockholm în calitate de asociat persoana juridică, iar împuternicit este Maricel Ciobotaru. De asemenea, din aceeaşi sursă aflăm că pe SC Bulevard International SRL, tot în acelaşi an ar fi funcţionat şi minihotelul Selena.
Cifra de afaceri în 2012: 901.451 lei; în 2011: 758.857 lei
 
Informaţii utile:
Adresa: Bd. Tomis nr. 57
Facebook: https://www.facebook.com/BtCafe
Foursquare: https://foursquare.com/v/bt-caf%C3%A9/4d232f32bdd7a093827403cf?fb_locale=en_GB&ref=atw
Contact: 0735 267 269 sau 0241 613 522
Locuri de parcare: Nu
Wi-fi: Da Parola: Belvedere57
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii