Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Iată trei ceaiuri care ard grăsimile!

ro

11 Oct, 2015 00:00 1841 Marime text
Ceaiurile pot reprezenta o soluţie ideală pentru slăbit. Poate cel mai cunoscut ceai pentru slăbit este ceaiul verde, una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Acesta stimulează metabolismul să ardă mai eficient caloriile şi grăsimile. Conţine, printre altele, şi cafeină, un stimulent ce ajută la arderea grăsimilor. Deoarece efectele lui se văd pe termen lung, se recomandă se fie consumat des.În plus, conţine flavonoide şi antioxidanţi, substanţe benefice pentru sănătatea danturii.
 
Şi ceaiul negru este recomandat în curele de slăbire, el menţine la un nivel normal cortizolul. Când stresul apare, adrenalina determină celulele de grăsime să elibereze acizi graşi în sânge. Cortizolul se prinde de aceşti acizi graşi şi îi depozitează în zona abdomenului. În acest context, ceaiul negru este de mare ajutor. Pe de altă parte, ceaiul negru menţine muşchii inimii sănătoşi, îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi previne formarea cheagurilor de sânge.
 
Antioxidanţii care se găsesc în ceaiul rooibos inhibă formarea celulelor noi de grăsime cu 22%, potrivit unui studiu citat de ncbi.nlm.nih.gov. Dar ceaiul rooibos este bun pentru slăbit şi fiindcă conţine un flavonoid puternic, numit aspalatin, care reduce hormonii stresului ce pot determina depozitarea grăsimilor în corp. De asemenea, acesta ajută la întărirea sistemului imunitar al organismului şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în organism.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii