Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 26 07 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietăţile scorţişoarei

ro

01 Jun, 2014 17:49 1188 Marime text
Scorţişoara, bogată în fier, calciu şi magneziu, este cunoscută pentru proprietăţile ei miraculoase, care îmbunătăţesc digestia, detoxifică ficatul şi scad nivelul de colesterol din sânge. Scorţişoara, datorită conţinutului bogat de fibre, îmbunătăţeşte capacitatea de a răspunde la insulină. De asemenea, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge şi vindecă migrenele. Proprietăţile ei combat oboseală, depresiile şi oferă un bust de energie.
Parfumul scorţişoarei îmbunătăţeşte memoria şi sporeşte atenţia. Acest condiment poate fi folosit la prepararea prăjiturilor sau a budincilor. Deşi proprietăţile ei sunt benefice pentru organism, scorţişoara nu trebuie consumată în cantităţi foarte mari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii