Proprietăţile scorţişoarei
Proprietăţile scorţişoarei
01 Jun, 2014 17:49
ZIUA de Constanta
1188
Marime text

Scorţişoara, bogată în fier, calciu şi magneziu, este cunoscută pentru proprietăţile ei miraculoase, care îmbunătăţesc digestia, detoxifică ficatul şi scad nivelul de colesterol din sânge. Scorţişoara, datorită conţinutului bogat de fibre, îmbunătăţeşte capacitatea de a răspunde la insulină. De asemenea, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge şi vindecă migrenele. Proprietăţile ei combat oboseală, depresiile şi oferă un bust de energie.
Parfumul scorţişoarei îmbunătăţeşte memoria şi sporeşte atenţia. Acest condiment poate fi folosit la prepararea prăjiturilor sau a budincilor. Deşi proprietăţile ei sunt benefice pentru organism, scorţişoara nu trebuie consumată în cantităţi foarte mari.
Parfumul scorţişoarei îmbunătăţeşte memoria şi sporeşte atenţia. Acest condiment poate fi folosit la prepararea prăjiturilor sau a budincilor. Deşi proprietăţile ei sunt benefice pentru organism, scorţişoara nu trebuie consumată în cantităţi foarte mari.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii