Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
07:57 22 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Sănătate Accelerează metabolismul cu uleiul de şofrănel

ro

19 Aug, 2015 11:37 703 Marime text
Uleiul de şofrănel este extras din seminţele plantei cu acelaşi nume presate la rece. Acest ulei are numeroase proprietăţi benefice în reducerea ţesutului adipos şi prevenirea multor boli cauzate de oxidarea celulelor prin acţiunea radicalilor liberi. Uleiul de şofrănel ajută şi la reechilibrarea ponderală a organismului, la prevenirea îmbătrânirii premature şi la ameliorarea unor simptome specifice bolilor cardiovasculare, autoimune sau ale aparatului reproducător feminin.
 
Uleiul de şofrănel conţine acizi graşi esenţiali Omega-6 şi Omega-9, proteine, acid linoleic, săruri minerale şi vitamina E, toate acestea având un rol esenţial în menţinerea sănătăţii celulelor şi reducerea colesterolului rău (LDL). De asemenea, previne declanşarea afecţiunilor cardiovasculare şi a bolilor cardiace, reduce absorbţia lipidelor în ţesuturi, accelerează metabolismul, inhibă apetitul alimentar, ajută la eliminarea mai rapidă a grăsimilor din corp, încetineşte procesul natural de îmbătrânire, detoxifică ficatul şi ameliorează simptomele afecţiunilor hepatice. Totodată, acest ulei reduce nivelul inflamaţiilor în corp, ajutând astfel la controlul bolilor autoimmune.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii