Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Pastrav copt

ro

14 Aug, 2015 08:54 3393 Marime text


Pestele este intodeauna o alegere gustoasă. La fel și această rețetă cu păstrăv copt servit cu sos de muștar și mentă.

Ingrediente

  • 4 păstrăvi întregi ( evișcerați )
  • ulei măsline
  • 1 lămâie
  • 1 legătură cimbru
  • 50 g fulgi de migdale
  • 600 g cartofi noi
  • 2 salate verzi mici
  • 1 legătură mentă proaspătă
  • 300 g mazăre

 Pentru sos:

  • 2 lingurițe hrean ras
  • 1 linguriță muștar
  • jumătate lămâie
  • 4 linguri iaurt 
  • 10 frunze mentă

Rețeta completă o puteți găsi pe ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii