Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartofi copti umpluti cu ton si urda

ro

20 Nov, 2017 10:48 2267 Marime text
Imi amintesc si acum de serile reci de iarna cand mama ne pregatea cartofi copti pe care ii mancam cu unt si sare. Aroma cartofilor copti imi aminteste cel mai mult de copilarie, imi plac si acum la fel de mult ca atunci si ii mancanc cu o placere deosebita. Ei bine, cartofii copti de astazi sunt absolut minunati! Dupa ce ii coacem, ii umplem cu un amestec delicios de ton si urda sau ricotta, pentru cei care sunt mai departe de casa si nu gasesc urda in magazine. Am folosit o conserva de file de ton Lotka in suc propriu, un produs minunat, fara E-uri sau conservanti.

Cartofi copti umpluti cu ton si urda – Ingrediente (2 persoane)

2 cartofi mari albi sau rosii
1 conserva file de ton Lotka in suc propriu
1 lingura ulei de masline
1 lingura sare grunjoasa
2 linguri urda/ricotta
2 linguri anghinare marinata/ardei marinati
1 ceapa mica tocata marunt
1 lingura patrunjel tocat marunt
150 g mozzarella
sare
piper

Mod de prepare - www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii