Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 decembrie 2016

ro

05 Dec, 2016 23:55 2766 Marime text



Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
O saptamana in care iti evaluezi posibilitatile de evolutie si atingere a unor scopuri. Pentru asta, va fi nevoie sa iei niste decizii care implica respectarea unor norme, a unor pasi si poate chiar a unor reguli. E nevoie de un cadru clar in care sa functionezi de acum si e nevoie de o mai mare disciplina in tot ce faci. Se pare ca devii dintr-odata foarte responsabil. Surprize pot veni din cercul de prieteni, acolo se intampla tot felul de lucruri neasteptate si e nevoie sa te adaptezi din mers si sa accepti ca nu poti controla nimic. Totusi, unele invitatii pe care le primesti sau prezenta la la un eveniment inedit, pot aduce idei noi si inspiratie in viata ta. Nu incerca sa controlezi lucrurile sau sa fortezi vreun deznodamant, cel putin pana joi. Dupa aceea poti interveni, poti lua niste decizii radicale, de altfel e posibil sa fii fortat cumva de imprejurari sa faci asta, si poti sa-ti schimbi in bine traiectoria sub diverse aspecte, cu ceva efort si costuri, dar cu satisfactia ca ai fost autentic.

Taur
O saptamana interesanta, care creeaza niste furtuni si te provoaca sa gasesti noi puncte de echilibru. Iesind din zona de confort, parasind obiceiul de a sta si a astepta, pur si simplu vei fi nevoit sa actionezi in momentul prezent si sa iei niste decizii clare, ferme, prompte. Mai ales sub aspect profesional, dar si in ce priveste afacerile si chestiunile financiare, e momentul sa pui in ordine lucruri, sa regandesti strategii, sa vezi ce ai de reglat si cu cine, unde exista fisuri de comunicare cu posibili parteneri de afaceri. Daca ai lucruri nerezolvate care tin de zona juridica sau de niste tranzactii ori acorduri banesti, acum e momentul sa gasesti solutiile pentru a le clarifica si rezolva. In alta ordine de idei, saptamana aduce foarte multa creativitate, inspiratie, efervescenta a ideilor si posibilitatilor noi care apar pentru tine. Zilele de joi si vineri pot fi mai dificil de digerat, in rest o saptamana din care-ti poti extrage multe beneficii pe termen lung.

Gemeni
Foarte riguros si selectiv, extrem de atent la orice se intampla in jurul tau, in aceasta saptamana ai putea lua niste decizii destul de dure in ce priveste relatiile tale si chiar mariajul. Unii nativi se pot chiar hotari sa se casatoreasca sau sa divorteze, dupa caz. Oricum, e o saptamana care pastreaza in centrul atentiei relatiile importante din viata Gemenilor si imaginea publica, deci ne putem astepta la o retragere a acestora, la o atitudine mai rezervata, mai prudenta, din cauza ca isi dau seama de niste greseli pe care le-au facut sau doar pentru ca vor mai multa valoare si autenticitate in relatiile lor. Unii Gemeni pot avea nevoie de consiliere, de sfatul cuiva specializat, si ar fi bine sa apeleze la astfel de solutii daca simt. In alta ordine de idei, saptamana aduce si multa deschidere, idei, elevare a constiintei, expansiune si optimism. Au un tonus mai bun, privesc mai senin in viitor, se inspira din surse bune.

Rac
Pentru tine, este o saptamana a evaluarii atente, riguroase si fara echivoc, a unei situatii profesionale, a punctului in care te afli si a posibilitatilor prezente. In campul muncii dar si in stilul tau de viata, ceva e necesar sa se schimbe, prin mai multa disciplina si rigurozitate, prin responsabilitate si seriozitate, dar si prin abilitatea de a te folosi de experienta, maturitatea si cunoasterea ta. Intrebarea pe care conjunctia Soare-Saturn in Sagetator ti-o sadeste in minte in aceasta saptamana este: "ce faci tu cu tot ce stii, cu ce ai invatat din toate experientele de pana acum? Cum le poti folosi pentru a-ti croi un drum autentic, prosper, demn?" Te ajuta inspiratia, intuitia, premonitiile si mesajele subtile primite prin vis sau pe alte cai neconventionale. Fii atent, asadar, mai mult la lumea interioara si mai putin la cea exterioara. In alta ordine de idei, Venus intra in Varsator din 8 decembrie si e posibil sa apara niste avantaje, favoruri, cadouri, chiar beneficii materiale, in urmatoarele 3 saptamani.



Leu
Saptamana debuteaza cu chef de nou, de schimbare, si cu intorsaturi de situatie, dar si provocari pozitive. E posibil sa primesti o propunere inedita, nonconformista, neanticipata. Si sa ai parte de recunoastere din partea unor oameni pe care nu i-ai luat in calcul pana acum. In orice caz, zilele acestea poti sa-ti iei un avans considerabil, atat din punct de vedere al proiectelor tale, cat si pe alte paliere. Fie ca pui la cale o noua colaborare, fie iti duci activitatea la un nivel superior, e clar ca poti beneficia de o energie creativa cum nu ai mai avut de multa vreme. In alta ordine de idei, poti sa fii si favorizat de cineva, poti primi cadouri, ajutor, beneficii, ca si cum cineva incearca sa te recompenseze pentru ceva sau sa te scuteasca de vreo cheltuiala. Finalul de saptamana poate sa fie favorabil pentru gasirea unor solutii bune pentru promovarea si dezvoltarea unei afaceri, a unui proiect.

Fecioara
Pentru tine, este un moment de schimbare a raporturilor de forta in familie. Acum iti poti recastiga autoritatea, poti sa faci niste anunturi si sa iei niste decizii care vizeaza stabilirea unor limite personale cu care s-ar putea ca cei dragi sa nu fie de acord. Ai nevoie de un cadru clar, de niste reguli, de o conduita de la care sa nu te abati. In felul acesta, iti creezi un fel de confort emotional, stabilitate si siguranta. Pe de alta parte, saptamana iti aduce noutati cu privire la locul de munca, echipa de lucru, stilul de viata. Apar elemente noi intr-un proiect si totul pare sa devina mai usor, cu ajutorul unor idei si perspective noi asupra unor situatii noi. Importante sunt si interactiunile cu ceilalti, aici e posibil sa fie ceva neintelegeri, mai ales in relatia de cuplu sau in cadrul unei colaborari. Cert e ca va trebui sa fii concesiv si conciliant, chiar daca reactiile celor din jur par disproportionate. Spre final de saptamana, tine-ti la adapost resursele materiale.

Balanta
Pentru tine, aceasta saptamana este una frumoasa, mai ales in a doua ei parte, cand Venus se instaleaza in Varsator pentru 3 saptamani si aduce ipostaze benefice si multe alte beneficii pentru tine. Incepe, asadar, o perioada cu mai multa detasare, seninatate, optimism, bucurie si creativitate. Exista posibilitatea unor flirturi, de asemenea, dar si a unei relatii de iubire bazata pe afinitati intelectuale. Creativitatea este stimulata, asa ca Balantele care asteptau o idee sau o forma potrivita pentru a aseza un proiect, acum pot folosi aceasta energie pentru astfel de actiuni. In alta ordine de idei, exista inca multe discutii in familie, ganduri, decizii, schimbari de facut. In ce priveste studiile, deplasarile, examenele sau demersurile juridice, in aceasta saptamana se pare ca e vremea scadentei si trebuie sa  rezolvi, sa clarifici sau sa finalizezi lucruri pe care le-ai tot amanat.

Scorpion
O saptamana in care esti provocat sa iei niste decizii pe care le tot pregatesti, poate chiar de un an de zile. Intalnirea Soarelui cu Saturn in zona finantelor, forteaza conturul convingerilor tale despre bani si cumva te nevoieste sa stabilesti niste limite,poate chiar sa dai niste ultimatumuri acolo unde e cazul. In orice caz, ceva trebuie sa se schimbe, iar tu sa te maturizezi in ce priveste alegerile legate de bani si de bunastarea ta. In alta ordine de idei, saptamana aduce amelioriari ale unei situatii de familie sau a confortului casnic, locativ, chiar emotional si sufletesc. Prin mijloace nebanuite, ceva se poate rezolva, sau tu reusesti sa vezi totul din alt unghi si sa te detasezi mai mult, ceea ce schimba si lucrurile in exteriorul tau. E un moment bun pentru a face schimbari locative, a cumpara obiecte noi care sa-ti inlesneasca anumite activitati gospodaresti si nu numai.

Sagetator
Soarele il intalneste pe restrictivul si autoritarul Saturn, in aceasta saptamana, asa ca e posibil sa simti ca esti constrans sa faci lucruri care nu-ti plac sau esti oprit de la tot felul de idei nastrusnice. De fapt, constiinta ta este cea care te opreste, pentru a evalua mai atent o serie de dorinte si alegeri, pentru a restructura strategia in anumite actiuni si proiecte, dar si pentru a te asigura ca esti in integritate in ce priveste pasii pe care urmeaza sa-i faci. Asadar, nu e un moment de expansiune cu pasi mari, asa cum iti place tie, ci mai degraba de repliere, de stabilire a cadrului si poate, daca e cazul, de corectare a unor erori si ajustare a atitudinii. In alta ordine de idei, mutarea lui Venus in Varsator te pune intr-o lumina buna in anturaj, te ajuta sa scoalizezi cu usurinta, sa accesezi idei, informatii si medii care iti sunt utile, precum si sa studiezi cu succes orice te inspira.

Capricorn
Este in continuare prezent sentimentul de blocaj, de stat pe loc, ca si cum nu poti schimba cursul evenimentelor, oricat te-ai stradui. E ca si cum nu te faci auzit, ai sentimentul ca nu poti ajunge la ceilalti sau ca nu gasesti usile potrivite la care sa bati pentru ce ai nevoie sa obtii. De fapt, cu cat te inversunezi mai mult, cu atat iti faci mai rau. Mesajul acestei saptamani este acceptarea, iertarea, abandonarea si observarea atenta. Apoi, o alta tema este intelegerea a ceea ce se intampla, la un alt nivel de constiinta. In ce priveste, zona financiara si a afacerilor, exista o imbunatatire, o ameliorare a unor situatii care te-au apasat pana acum. Apar solutii salvatoare, ingenioase. Iar tu esti mai dispus sa iei in calcul posibilitati atipice, inedite, pentru a-ti imbunatati statutusul financiar si nu numai. Spre finalul saptamanii, evita polemicile aprinse in familie.

Varsator
Pentru tine, sunt destule motive de bucurie. In primul rand, saptamana incepe cu Luna in zodia ta, asa ca stii sa fii atent la nevoile tale si sa jonglezi cu experientele fara sa te lasi foarte mult afectat. In al doilea rand, incepand de joi Venus se muta in Varsator, indulcind atmosfera, facand aerul ceva mai respirabil, iar problemele, mult mai usor de rezolvat. E clar ca incepe sa creasca si interesul pentru infatisare, imagine, atitudine. E un moment bun pentru a incepe niste demersuri de infrumusetare interioara si exterioara, tinand cond ca, pana la urma, o minte frumoasa creeaza un chip si un trup frumos. In alta ordine de idei, sunt tuse finale in ce priveste unele proiecte, relatii de prietenie sau activitati pe care le reduci drastic. E un moment de bilant, de tras linie si de stabilit, in functie de consecinte, care sunt pasii cei mai potriviti de acum incolo. E ca un final de etapa pentru un fel de a te manifesta in public, dar si pentru anumite activitati sau grupuri pe care le frecventai.

Pesti
O saptamana care stabileste directia in plan profesional. Se poate crea contextul unei promovari, prin preluarea unor responsabilitati mai mari. In orice caz, pare ca vei fi investit cu mai multa putere si autoritate, insa e nevoie sa fii pregatit si sa dai raspunsuri oneste celor cu care discuti in acest sens. In aceasta perioada, este esentiala veriticalitatea, onestitatea, corectitudinea si seriozitatea in tot ce faci. Cei care se vor abate de la cadrul pe care o anumita pozitie il impune, e posibil sa suporte consecinte destul de dure. In alta ordine de idei, este o saptamana cu multa emotie pe alocuri, dar si multa inspiratie si creativitate. Se mentin insa si jocurile de culise, evenimentele pe care nu le poti controla si sentimentul ca esti spectator in multe privinte. E o perioada de introspectie, retragere, meditatie si intelegere a unor situatii de viata, la un nivel mai inalt de constiinta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii