Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Previziuni numerologice 2017. Debutul unui ciclu important

ro

03 Jan, 2017 18:10 2887 Marime text
Anul 2017 are  vibrația energetică 1 și deschide un ciclu de nouă ani, un ciclu deosebit, care va intensifica orientarea spre cu totul alte filozofii de viață, spre abordarea unui alt sistem de valori morale și spirituale.

Energiile în care ne vom scălda pe parcursul acestui an ne îndeamnă foarte clar spre nou, spre progres, spre cu totul alte orizonturi de cunoaștere și activitate. Va fi multă forfotă în toate domeniile de viață și pentru toată lumea.

Persoanele a căror cifră a Destinului este impară se vor simți foarte bine pe parcursul acestui an, pentru că energia lor nativă va rezona la unison cu cea universală. Însă persoanele a căror cifră a Destinului este pară vor simți, uneori, un soi de povară care apasă pe umerii lor în mod constant. Și totuși vor fi anumite luni și anumite zile, în care prin intermediul energiei oferite de-a lungul lor – coroborată de energia nativă individuală – ne vom simți bine și ne vom putea duce treburile la bun sfârșit.

Indiferent de anul personal al fiecăruia dintre noi, energia universală care ne înconjoară ne va aduce noutăți deosebite. Fie că vrem, fie că nu, fie că acceptăm, fie că nu, totul se schimbă vizibil în jurul nostru și, cu puțin efort și bunăvoință, vom putea menține ritmul constant. Sigur că fiecare are dreptul să-și aleagă drumul în viață și metodele prin care își duce experiențele înscrise în Destin, asumate înainte de venirea în această Lume. Dar Epoca nouă care se deschide înaintea noastră presupune mult mai mult efort conștient și dorință sinceră de a evolua.

Ritmul de desfășurare a evenimentelor din viața noastră va fi unul alert, percepțiile noastre se vor accentua, bine fiind să ținem cont de ceea ce ne transmite vocea noastră interioară, de ceea ce simțim dincolo de aparențe și dincolo de cuvinte.

Înțelept ar fi să ne alcătuim planuri pe termen lung. Chiar dacă nu ne cunoaștem vibrația numerologică personală, dacă suntem cu adevărat atenți la semnalele sufletului nostru percepem exact despre ce este vorba și ce ne este de folos în continuare.

Astfel, de mare ajutor ne-ar fi un jurnal personal în care să scriem exact ce anume ne dorim, ce considerăm acum la început de ciclu că ne-ar plăcea să avem în viața noastră în următorii ani. Dar toate acestea, mai ales dacă le scriem, trebuie să ni le asumăm cu toată responsabilitatea, pentru că acum ceea ce gândim se materializează foarte repede dacă este spre binele nostru suprem și al celor din jur. Pe românește: să fim foarte atenți ce ne dorim că s-ar putea să primim înzecit și, uneori, va fi destul de dificil de gestionat.  
Vom constata că multe din concepțiile, ideile, planurile, relațiile vechi nu mai funcționează în viața noastră și chiar ne împiedică să avansăm. Oricât ne vom strădui să păstrăm, să ne ținem cât mai strâns de ceva vechi, în speță de relațiile vechi, nu vor mai funcționa și încet, alteori foarte repede, dar sigur, se vor destrăma când ne așteptăm mai puțin.

Contextul energetic al anului 2017 va produce multe schimbări, inclusiv de conștiință. Cum vor gândi unii, cum vor gândi alții, cum vor reacționa unii, cum vor reacționa alții rămâne de văzut, dar cu siguranță va fi cu totul altfel decât a fost până acum.

Vibrația lui 1, fiind o energia masculină, va răscoli totul într-un mod agresiv uneori. Fără să ne dăm seama ne vom grăbi să ne rezolvăm treburile, acționând impulsiv, reacționând disproporționat, mai ales cei care nativ au temperamente vulcanice. Astfel se pot produce neplăceri serioase, distrugeri ale structurilor materiale, dar și distrugeri ale corpurilor noastre fizice.

Perioade în care energia masculină va fi foarte accentuată și dificil de gestionat sunt în primul rând Ianuarie și Octombrie, apoi Martie, Mai, Iulie, Septembrie și Decembrie. Se recomandă prudență, mai ales că în aceste perioade mișcările planetelor personale se vor desfășura în cicluri de retrogradare, deci ansamblul energiilor cosmice care vor veni spre noi pământenii vor fi foarte deosebite și profund transformatoare.

Este foarte important să ne gestionăm corect propria energie vitală pe tot parcursul anului, pentru a ne păstra sănătatea mentală și fizică. Este posibil să se accentueze unele afecțiuni, însă datorită unor comportamente neadecvate și a mentalităților învechite pot apărea și altele cu totul noi și cu totul deosebite. În orice situație neplăcută legată de sănătate este bine să căutăm cauzele spirituale, pentru a depista, a înțelege și a opera corecțiile necesare în sensul îmbunătățirii și însănătoșirii totale.

Fiecare cauză are un efect, fiecare efect are o cauză, spune una din Legile universale valabile în această Lume din acest Univers. Cu cât respectăm mai repede și bine Legile universale după care funcționează planeta pe care ne aflăm, cu atât mai repede evoluăm și ne bucurăm de experiențele acestei vieți.

Să ne amintim în permanență că suntem musafiri în această existență terestră, că viața este un dar divin unic, pe care puține entități îl au în ambientul planetei Terra și că respectând acest dar, respectând și celebrând viața însăși, ne respectăm pe noi înșine, Îl respectăm pe Dumnezeu și, de asemenea, respectăm Creația Sa.

Prima Lege universală valabilă în planul terestru și după care se desfășoară viața pe Terra spune că Totul este spirit, Universul este mental. Această Lege, fiind prima, are imprimată în ea și energia lui 1, a începuturilor: deci anul 2017 este în strânsă legătură cu ea. La enunțul acestei Legi ar fi bine să ne gândim pe tot parcursul anului 2017 și să ne devină un fel de cugetare permanentă. Ne va ajuta foarte mult, fără să înțelegem la prima vedere de ce și cum, dar la un moment dat, ni se va revela totul.

Numerolog Anca Gordin Stoica
Sursa AstroCafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii