Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de percheziții în Constanţa, Mangalia, Năvodari, Eforie Nord şi Eforie Sud

ro

29 Oct, 2015 11:06 2922 Marime text
 
Astăzi, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa efectuează un număr de 51 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Constanţa şi Mangalia, localităţii Năvodari şi oraşelor Eforie Nord şi Eforie Sud în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunii de  trafic de droguri de risc.
 
În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015, mai multe persoane au  constituit pe raza judeţului Constanţa o reţea de distribuţie de droguri de risc, respectiv cannabis.
 
La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa au fost aduse, în vederea audierii,  un număr de peste  50 de persoane.
  
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa.
   
Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale.
   
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
   
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii