Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreţi să încercaţi şi alte motoare de căutare în afară de Google?

ro

08 Dec, 2014 07:27 3402 Marime text
Nu te-am sfătui să renunţi de tot la Google, pentru că e de departe cel mai revelant, dar mai sunt şi alte motoare de căutare. Iată cum să le foloseşti.

MICROSOFT BING
Bing este al celor de la Microsoft. Curat, aranjat şi eficient… de multe ori. Îţi ordonează căutările în funcţie de traficul site-ului şi relevanţa conţinutului. Poate că nu ştii deja, dar îl foloseşti zi de zi, dacă ai un telefon cu Windows Phone 7, 8 sau 8.1.

YAHOO SEARCH
Yahoo Search este al doilea motor de căutare din lume, ca volum de trafic. Vreo 5,5 procente, fata de 70% cât are Google. În spate e tot Bing de la Microsoft. Apropo, chiar dacă nu mai foloseşti messenger-ul de la Yahoo, sa ştii că firma există. Yahoo.com rămâne unul dintre cele mai mari portaluri din lume.

DUCKDUCKGO
DuckDuckGo este un motor de căutare care... nu te urmăreşte. Sau cel puţin asta promit reprezentanţii companiei, care primesc finanţări ... din publicitate. Reclama e însă generică şi nu personalizată în funcţie de istoricul tău de pe internet.

YANDEX
Iar dacă vrei să traieşti ruseşte, pentru că şi la stiri am văzut că e la modă, foloseşte Yandex. 60% din internauţii lui Putin apelează la el. Este al patrulea din lume, ca volum de trafic. În 2011, Yandex a intrat pe NASDAQ, bursa electronică, şi au strâns până acum 1,3 miliarde de dolari. Bani pe care îi folosesc pentru expansiune. Primul birou extern este în Turcia. Iar noi...domeniul yandex.ro este luat şi te direcţionează pe .com.

Sursa: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii