Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vîntu Am împuşcat sute de racheţi. Sute, nu zeci. Şi când spun împuşcat, mă refer la propriu(Audio)

ro

21 Apr, 2011 11:47 2863 Marime text

vantu.jpgManagerul RealitateaTV Sebastian Ghiţă a făcut publică o înregistrare audio în care patronul RealitateaTV Sorin Ovidiu Vântu îl ameninţa pe acesta. Sorin Ovidiu Vântu face o serie de destăinuiri şocante.

La un moment dat, în cadrul discuţiei, Vântu spune că a "ucis sute, nu zeci, ci sute de racheţi de pe teritoriul României", potrivit înregistrării, difuzată de Hotnews.

Românialiberă.ro vă pune la dispoziţie transcriptul acelei înregistrări.

Vântu: Să discutăm chiar pe şleau, pe şleau. Nu am nimic de înregistrat,

Ghiţă: Nici eu...

Vântu: Tocmai că am venit cu o maşină care nu e monitorizată de aştia de la SRI că nu se ştie că e din parcul meu de maşini.

Discutăm acum ca între doi băieţi, un golan bătrân şi unul tânăr. Te-ai bazat pe forţă. Ţi-am arătat că te **** pe forţa ta la ***, că mă *** pe forţa ta, cu golani şi cu alea că tu totuşi vii dintr-o lume cinstită, ordonată, ai tăi au fost ok... Eu vin dintr-o mahala ţigănească, vin prin pârnaie, vin prin contrabandă cu de astea. Asta e o lume... Bă, eu am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Prietenul tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul că să împuşc racheţii de pe teritoriul României.

Ghiţă: Nu-l cunosc.

Vântu:...şi că am împuşcat sute, nu zeci, sute. Şi când spun împuşcat mă refer la propriu. Eu vorbesc clar, nu mi-e teamă că ai ceva pe tine. Mă doare în ****. Acum discutăm doar între noi. Deci pe chestii de forţă şi cu ţigani, prietene, am condus, ...

....ascultă-mă cu atenţie, că să ştii şi tu: toată reţeaua de bulibaşi din România a lucrat pentru mine. Toată. Lucrau pentru mine. Strângeau pentru mine argint industrial . Riscau 25 de ani sau glonţul. Furau din fabrici - macarale alea, şi duceam argintul industrial la italieniTu nu ştii despre mine nimic, decât legende făcute de proşti. Ca tine, la modul cel mai serios, am îngroprat, pe acolo, în dealurile de la Moldova.

Ghiţă: E a treia oară...

Vântu: Iniţial vroiam să îţi administrez lecţia maximă...

Ghiţă: Să mă îngropaţi?

Vântu: Şi să dau o lecţie tuturor..

Ghiţă: Să mă îngropaţi?

Vântu: Băi, puştiule! La mine aşa ceva nu înseamnă teritoriu interzis. La mine face parte din arsenalul de lucru când sunt supărat sau când am un interes mare de apărat. Eu nu glumesc cu asta. M-am gândit după aceea că ai venit cu inima deschisă. Fii atent aici. Ţi-au şuierat gloanţele pe la urechi. Mă refer la propriu. Când ai vorbit de moarte ţi-am spus să nu vorbeşti de ce nu ştii.

Ghiţă: La mine m-am gândit...

Vântu: Deci bătrâne, la propriu m-am gândit!

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro.

Ascultă înregistrarea aici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii