Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta va efectua o vizită la Chișinău

ro

24 Aug, 2015 18:13 1270 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că nu va participa la discuțiile politice de joi pe tema noului Cod fiscal, deoarece va efectua o vizită oficială la Chișinău, informează româniatv.net.
 
„Joi sunt la Chișinău. Mă întâlnesc cu primul-ministru al Republicii Moldova și continui ceea ce am făcut în anii anteriori și anume sprijinul, pentru că, de fapt, România este principalul sprijin pentru Moldova în tot ceea ce face în perioada aceasta", a declarat premierul după ședința BPN al PSD.
 
Prim-ministrul României, Victor Ponta, va efectua o vizită la Chișinău, în fruntea unei delegații de miniștri și consilieri de stat, în data de 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, a anunțat luni premierul moldovean, Valeriu Streleț, potrivit unui comunicat al Biroului comunicare și relații cu presa al Guvernului Republicii Moldova remis Agerpres.
 
Cu ocazia acestei vizite la Chișinău, premierul român va mai avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și cu șeful forului legislativ, Andrian Candu.
 
Sursa: România TV
Sursa foto: ziarulunirea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii