Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Acte normative oficiale Victor Ponta l-a numit pe Teodor Meleşcanu în postul de consilier

ro

27 Nov, 2014 13:44 1402 Marime text
Premierul Victor Ponta l-a numit pe Teodor Meleşcanu în postul de consilier de stat în Cancelarie, prin decizie semnată astăzi dimineaţa, informează Mediafax.

Meleşcanu a demisionat, în septembrie, de la conducerea Serviciului de Informaţii Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidenţiale, iar ulterior a fost numit de Ponta la conducerea Ministerului de Externe, cu argumentul că experienţa acestuia va evita apariţia unor noi probleme de vot în străinătate. După ce problemele în secţiile de vot din străinătate au continuat şi sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Meleşcanu a demisionat, susţinând că problemele au fost generate de legislaţia actuală carere împiedică înfiinţarea de secţii de vot suplimentare.

Sursa: Mediafax

UPDATE ora 17.28

Potrivit Potrivit actelor normative, publicate astăzi în Monitorul Oficial, premierul Victor Ponta l-a numit pe Teodor-Viorel Meleşcanu în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, în temeiul art. 15 lit. c) şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii