Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine vine azi la Litoral TV

ro

30 Jul, 2013 12:33 1997 Marime text
Parlamentar la raport la  ,,Radiografia Zilei”

Care sunt satisfacţiile şi insatisfacţiile unui deputat aflat la primul său mandat, după prima sesiune parlamentară, ce proiecte legislative are în lucru, dar şi cum îşi petrece vacanţa parlamentară sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii ,,Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu deputatul colegiului uninominal nr.7, Mircea Titus Dobre (PSD). Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.


   Ediţie specială la Litoral TV!

                Cine și ce se află în spatele arestării lui Omar Hayssam? Care sunt legăturile acestuia cu serviciile secrete? Care sunt implicațiile politice, cine trebuie să se teamă de prinderea și anchetarea sirianului implicat în acte de terorism și corupție la cel mai înalt nivel?
                Informații incendiare, în exclusivitate! Litoral TV vă prezintă astăzi, de la 16.30, o ediție specială în cadrul căreia se vor întâlni fostul șef al Serviciului Român de Informații Constanța, Gheorghe Dinu și realizatorul TV Codruț Burdujan.


  Vezi cine vine “În arenă”

Astăzi, în cadrul emisiunii „În arenă” realizată de Lavinia Siclitaru la ora 17:30 la Litoral TV, ne vor vorbi despre Festivalul Naţional de Dans, Romania Open! , eveniment ce a avut loc în acest sfârşit de săptămână pe scena Teatrului de Vară “Laurenţiu Duţă” din Năvodari, invitaţii prezenţi în platou: Mihaela Bălăceanu – organizator festival şi Liliana Comana – coregraf ansamblu “Periniţa” Otopeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii