Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine sunt prezidențiabilii PSD. Ponta a prezentat câteva nume

ro

29 May, 2014 19:54 1925 Marime text
Întrebat în direct la România Tv de ce anunță candidatul PSD pentru prezidențiale abia la congresul din toamnă, premierul Victor Ponta a mărturisit că a crezut până în ultimul moment că există șanse reale de refacere a USL.

Cum doar „o minune” ar mai reface USL, acesta a prezentat câteva nume din care s-ar putea alege prezidențiabilul PSD: Mugur Isărescu, Sorin Oprescu, Călin Popescu Tăriceanu și Mircea Diaconu, potrivit România Tv.

„Am crezut că există șanse reale de refacere a USL", a spus premierul Victor Ponta la România TV. „Aceste șanse s-au redus la minimum. Nu poate PNL să fie și în alianță și cu PSD, este un fel de bigamie politică. Este foarte greu de crezut că se mai reface USL", a afirmat premierul.

Legat de o eventuală candidatură a lui Diaconu, Ponta a declarat că, deși nu exclude aceasta posibilitate, nu a avut nicio discutie in acest sens. „Diaconu are notorietatea necesara", a mai menționat premierul. Premierul a afirmat și ca nu l-a considerat niciodata pe Diaconu un rival.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii