Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verificări DNA la cinci primării, printre care Cluj-Napoca şi Sibiu

ro

07 Oct, 2015 13:42 1339 Marime text
Procurori ai DNA efectuează, astăzi, verificări la cinci primării, printre care se numără şi primăria municipiului Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, dar şi la cea din Sibiu, unde primar a fost Klaus Iohannis.
 
Verificările vizează contracte pentru servicii de deratizare şi dezinsecţie, încheiate în timpul mandatului lui Emil Boc şi inclusiv în perioada în care Iohannis a fost primar la Sibiu, existând suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, potrivit romaniatv.net.
 
Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că procurorii DNA au solicitat documente legate de contractul cu Coral Impex având suspiciuni cu privire la posibile fapte de corupţie săvârşite de funcţionari ai administraţiei publice locale, menţionând că nu a avut sesizări privind probleme cu acel contract.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, astăzi, dacă are informaţii despre verificările pe care le face DNA la Primăria Sibiu. „Cu siguranţă o să aflu", a răspuns şeful statului.  Contractele vizate de ancheta procurorilor au fost semnate în perioada primarilor Klaus Iohannis și Emil Boc.

Sursa foto: bzc.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii