Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Vrabie, despre scorul mic obținut de PSD în Peștera „PSD-ul a scos cât merită!”

ro

28 May, 2014 17:21 2005 Marime text
În cadrul emisiunii Newsdesk realizată de Cristian Hagi, de la ora 17.00, la Dobrogea TV, primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, a declarat, cu privire la alegerile europarlamentare de duminică că „oamenii au votat așa cum le-a dictat conștiința”.

PSD a primit votul a 18% dintre localnici, un scor mic, dat fiind că la nivel național media a fost de 37%. Cu privire la acest rezultat, Vrabie a afirmat: „A scos cât merită. 18% este mult mai mult de cât merită”. Primarul a explicat că PSD-ul este la guvernare, PSD-ul se află și-n fruntea instituțiilor județene și cu toate acestea PSD-ul a întors spatele comunei pe care o conduce, nealocându-i fonduri bănești. „Nealocând nicio resursă financiară și nesprijinind comuna, au primit mult prea mult”, a mai menționat Vrabie.

În acest context, primarul Valentin Vrabie a amintit de drumul județean care face legătura între Peștera și satele administrate de comună, Ivrinezu Mic și Ivrinezu Mare, care nu a fost reabilitat de autoritatea județeană și din cauza căruia de curând un om și-a pierdut viața într-un incendiu. Potrivit primarului, 40 de minute le-a luat pompierilor să traverseze acest drum pentru a interveni pentru stingerea incendiului.

Din acest motiv, primarul Valentin Vrabie le-a făcut plângere penală pentru omor din culpă președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu și directorului RAJDP, Adrian Gâmbuțeanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii