Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Valentin Burlacu, fost șef IPJ Constanța, apare în dosarul BICA „Nu am dat nici o informație pentru că pe Cătălin Aldea, fost ofițer DNA, nu l-am văzut anul ăsta!”

ro

14 Dec, 2014 21:00 6615 Marime text
 
Potrivit unui document publicat de Robert Turcescu pe blogul său, Valentin Burlacu, fost șef IPJ Constanța ar fi oferit informații din interiorul Direcției Naționale Anticorupție altor două personaje apropiate Alinei Bica. Ar fi vorba de Cătălin Ștefan Aldea și Marius Constantin Stoica.

El i-ar fi anunțat pe cei doi de o serie de percheziții ale procurorilor anticorupție.

UPDATE ora 21.18

Pe blogul lui Robert Turcescu au fost publicate intergral și în premieră cele 23 de pagini dintr-o „Ordonanță de disjungere a cauzei” din dosarul Bica. În cele 23 de pagini publicate, apare numele lui Valentin Burlacu.



Contactat telefonic, Valentin Burlacu ne-a întrebat despre ce nume e vorba și unde apare. I-am dat toate informațiile, iar acesta ne-a răspuns că „informațiile dumneavostră nu sunt corecte”. 

Întrebat dacă infirmă aceste informații, Valentin Burlacu a răspuns: „Categoric nu am dat nici o informație pentru că pe Cătălin Aldea, fost ofițer DNA, nu l-am văzut anul ăsta! Vă rog, totuși, să faceți diferența între dorința lui Aldea de a mă contacta și furnizarea de informații”.

Reamintim că Valentin Burlacu a stat un an şi cinci luni în fruntea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Pe data de 7 decembrie 2012, oficialii Inspectoratului General al Poliţiei Române au anunţat, prin intermediul unui comunicat, că „din data de 6 decembrie, comisarul-şef de poliţie Burlacu Valentin, inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, a fost detaşat la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru o perioadă de 6 ani". Citește mai multe aici


UPDATE ora 22.00

„Nu cred că e vreo conjurație în ceea ce mă privește. Și dacă aș fi avut informații nu aș fi putut, dosarul nefiind la mine”, a declarat Valentin Burlacu.


Sursa foto: turcescu.ro



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii