Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Văduva Albă a fost ucisă Sfârşitul uneia dintre cele mai periculoase teroriste din lume

ro

15 Nov, 2014 21:38 1507 Marime text
Potrivit capital.ro, terorista britanică Samantha Lewthwaite, cunoscută drept „Văduva Albă”, ar fi fost împuşcată mortal în urmă cu două săptămâni în Ucraina, de un lunetist rus, relatează publicaţia Irish Independent în ediţia electronică. „Una dintre cele mai căutate teroriste din lume, Samantha Lewthwaite, care lupta în cadrul unui batalion ucrainean, a fost ucisă de un lunetist voluntar”, relatează publicaţia irlandeză, care citează agenţia de presă rusă Regnum.

Lewthwaite, supranumită „Văduva Albă”, era pe lista celor mai căutați teroriști, întocmită de autorităţile britanice. În septembrie au apărut informaţii potrivit cărora Samantha Lewthwaite s-a alăturat teroriştilor din gruparea Stat Islamic în Siria, scrie capital.ro.

„Văduva Albă” Samantha Lewthwaite a fost căsătorită cu Jermaine Lindsay, unul dintre autorii atentatelor sinucigaşe comise la Londra pe 7 iulie 2005. Ea ar fi fugit din Marea Britanie în 2009 şi era suspectată de implicare într-o serie de atacuri comise în Kenya.

Sursa: capital.ro
Sursa foto: www.mirror.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii