Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca în filme în Dolj

ro

23 Aug, 2015 17:39 1875 Marime text
Un tânăr fără permis, dintr-o localitate din judeţul Dolj, a fost oprit de polițiști cu focuri de armă, după ce a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, precizează romaniatv.net.
 
Tânărul de 24 de ani, obișnuit să-și conducă BMW-ul fără permis pe drumurile din județ, a fost oprit de polițiști, ieri, în localitatea Catane, Dolj. În cursul zilei de vineri tânărul a fost, de asemenea, depistat conducând acelaşi autoturism în comuna Catane, ocazie cu care poliţiştii îi întocmiseră dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, menţionează gds.ro.
 
Poliţiştii i-au făcut conducătorului auto semnal regulamentar de oprire, însă acesta nu s-a conformat, a trecut de poliţişti şi a continuat drumul fapt pentru care poliţiştii au trecut la urmărirea autovehiculului în cauză. La ieşirea din Catane, din cauza vitezei excesive cu care se deplasa, autoturismul a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă, intrând într-un şanţ de colectare a apei, apoi a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat. După ce şoferul a ieșit din autoturism, acesta a încercat să fugă.
 
Poliţiştii l-au imobilizat pe tânărul fugar, fiind nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare. Prin urmare, au tras două focuri de armă în plan vertical. În timpul intervenţiei poliţiştilor, în urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime omeneşti şi nici pagube materiale.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii