Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare de călătorie Ungaria, închiderea porțiunii de autostradă M1 la frontiera cu Austria

ro

11 Sep, 2015 22:35 2310 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe(MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că, pentru evitarea aglomerației pe autostrada M1, Poliția județului Gyor-Moson-Sopron a închis astăzi, pentru circulația autoturismelor, porțiunea spre Hegyeshalom, frontiera cu Austria, de la km 165.

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, poliția redirecționează autoturismele către drumul M15, care face legătura cu Bratislava. Poliția locală informează continuu participanții la trafic referitor la eventualele aglomerări și porțiuni de drumuri închise, prin intermediul indicatoarelor electronice ale autostrăzii.

În vederea obținerii de informații în timp real privind traficul pe principalele drumuri din Ungaria pot fi accesate camerele web montate de-a lungul acestora, la adresa www.utinform.hu/webkamerak/, precizează sursa citată.

MAE recomandă cetățenilor români consultarea paginii de internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în App Store și Google Play), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.



Sursa foto: caleaeuropeana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii