Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare

ro

08 Oct, 2016 10:08 2553 Marime text
Un tânăr de 26 de ani a murit, ieri, după ce a fost împușcat de către un coleg, în timpul unei partide de vânătoare. În acest caz, anchetatorii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, informează News.ro.

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara precizează că, în jurul orei 18.00, un incident de vânătoare a fost semnalat în zona Alun - Boşorod. În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani a fost rănit după ce a fost împuşcat de către un alt participant la vânătoare, însă până la sosirea echipelor de salvare bărbatul a decedat.

„Echipele de poliţie, însoţite de către un procuror criminalist, s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice în astfel de situaţii, din primele verificări rezultând că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar prezumtivul autor este o persoană în vârstă de 37 de ani, membru vânător şi participant la vânătoare”, precizează Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Anchetatorii au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, ancheta fiind făcută sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii