Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un român a fost împuşcat mortal într-o vilă italiană, unde intrase la furat

ro

20 Oct, 2015 16:03 1139 Marime text
Francesco Sicignano, un pensionar în vârstă de 65 de ani, a fost trezit azi noapte de zgomote suspecte, ce se auzeau în casa lui. El a luat o armă de foc şi a ieşit în holul propriei vile. A observat o persoană în întuneric şi a tras un foc de armă. Apoi a ieşit pe balcon şi a tras alte două focuri în aer, în contextul în care mai multe persoane fugeau din locuinţa sa. Când a revenit în casă, a găsit corpul unui bărbat necunoscut şi a efectuat manevre de resuscitare, după care a chemat carabinierii.
Primul foc de armă a provocat moartea unui român în vârstă de 28 de ani care se pare că intrase în vilă pentru a fura. Complicii românului au reuşit să fugă şi sunt căutaţi acum de poliţia italiană.
Francesco Sicignani locuieşte în propria vilă, din localitatea Vaprio D’Adda, situată în provincia italiană Milano, cu soţia, fiul şi nora, care au copii. Pensionarul italian susţine că a achiziţionat o armă semiautomată după ce casa familiei sale a fost spartă de patru ori în ultimele luni. Polemicile au izbucnit în contextul în care pensionarul italian a fost reţinut sub acuzaţia de omor calificat prin exces în legitimă apărare. Vecinii îi iau partea pensionarului şi nu înţeleg de ce este reţinut Sicignano. Carabinierii au stabilit că pensionarul făcuse o plângere pentru furt în urmă cu un an.



sursa foto: publika.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii