Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Un restaurant din Mamaia, închis de echipele de la DSVSA . Un club de fiţe, amendat!

ro

05 May, 2016 15:59 4026 Marime text
Astăzi, în sala de şedinţe a Prefecturii  Constanţa, a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural. În aceste momente, are loc o conferinţă de presă privind acest subiect.

La Colegiul Prefectural au fost prezentate, printre altele, şi următoarele informări:
 
  • Informare privind modul în care s-au desfăşurat acţiunile de control în mini-vacanţa de 1 mai 2016 de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa;
  • Informare referitoare la stadiul de avizare a planurilor parcelare şi înscrierea titlurilor de proprietate, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa.
 
În perioada 25 aprilie -  2 mai, echipele DSVSA şi DSP au efectuat 58 de controale, în urma cărora au fost aplicate trei avertismente, două sancţiuni la un club din Mamaia (2.000 de lei) şi o unitate comercială din Eforie Nord (600 de lei). De asemenea, activitatea unui restaurant din Mamaia a fost suspendată, aceste informaţii fiind prezentate de Geronimo Brănescu, directorul DSVSA.

Din echipă au făcut parte şi comisari de la CJPC Constanţa. Restaurantul a fost închis din cauza depozitării necorespunzătoare a produselor alimentare, iar unitatea din Eforie Nord, pentru neetichetarea corectă a produselor.

UPDATE, ora 18.30:


Se pare că acel club-restaurant din Mamaia, despre care vorbea Geronimo Brănescu, ar fi Loft Lounge, un club de fiţe cum se spune, pe unde s-au perindat multe vedete.
Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii clubului, însă nu am reuşit. Un punct de vedere din partea companiei BGD Import, cea care deţine clubul, va fi publicat imediat ce va fi obţinut. 
Amintim că şi în vara anului trecut, clubul Loft a fost "vizitat" de inspectorii ANPC, pe vremea când această agenţie era condusă de Alexandru Dunca. Atunci, șeful ANPC a descoperit că deși era un local cu pretenții avea pregătit pentru turiști niște mâncare expirată cu termen de garanţie depăşit.
Clubul Loft funcţionează pe societatea BDG Import SRL ce a fost înfiinţată în anul 2003 şi se ocupă de comerţ cu ridicata al băuturilor. Potrivit Registrului Comerţului, în firmă sunt asociaţi Ovidiu Septimiu Gizdavu, Ion Andrei Biriş, Petru Berciu (cunoscut ca "Pepe"), care mai deţine şi calitatea de administrator, şi Cristina Pazara. Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat la finele anului 2013 o cifră de afaceri de 177.998.632 lei, un profit de 6.508.018 lei şi 87 de salariaţi.

Citeşte şi Loft, clubul preferat de vedete, ar fi închis de ANAF

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii