Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un primar din Tulcea, declarat incompatibil de ANI

ro

07 May, 2014 15:29 2718 Marime text
Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă în cazul a trei aleși locali (1 consilier local și 2 primari).

Unul dintre primari în cazul căruia Agenția a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă este primarul comunei I.C.Brătianudin judeţul Tulcea – Viorel Chiriţă.

„Pe perioada exercitării mandatului 2008 - 2012, Chiriţă Viorel, în calitate de primar, reprezentant al Consiliul Local al Comunei I.C. Brătianu, a încheiat patru contracte de închiriere a unor terenuri agricole aparținând domeniului privat al comunei, dintre care două cu fiicele sale și două cu societatea comercială la care acesta a deținut calitatea de asociat (la data renunțării la acțiuni, fiica sa a devenit acționar unic și administrator), încălcând, astfel, dispozițiile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, art. 75, lit.a), b) și c) din Legea nr. 393/2004. Contractele au fost încheiate între C.L. al Comunei I.C. Brătianu - în calitate de proprietar - și fiicele sale, respectiv societatea comercială - în calitate de chiriaș“, se spune în comunicatul ANI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii