Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist a refuzat 230 euro mită

ro

28 Oct, 2016 10:48 1532 Marime text
Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) - Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant, ieri, a soţilor CMV şi CI, în timp ce oferea suma de 230 euro unui agent din cadrul unui Post de Poliţie al IPJ Dolj, pentru a nu lua măsurile legale în urma constatării unei infracţiuni la regimul circulaţiei săvârșită de CI.
 
În fapt, la data de 18.10.2016, polițistul a depus un denunţ la SJA Dolj prin care a sesizat faptul că CI i-a oferit diverse sume de bani pentru a dispune o soluţie favorabilă în dosarul penal în care era cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
 
Poliţistul a refuzat categoric această ofertă şi a sesizat fapta de corupție, fiind dispusă organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant. Cei doi soţi au fost prinşi  imediat după ce, în biroul agentului de poliţie, i-au oferit suma de 230 euro, în scopul menționat.
 
CMV și CI au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus faţă de C.M.V. măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, iar faţă de C.I. s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii