Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin Takko Fashion în Constanța

ro

15 Jul, 2013 14:11 2903 Marime text
Retailerul de modă german Takko Fashion deschide un nou magazin în România în această vară. Din 25 iulie 2013, clienții din Constanța se vor bucura de cele mai noi tendințe de stil Takko Fashion într-un nou loc: Str. Cumpenei nr. 2, în incinta Corall Shopping Center. Lansarea Takko Fashion va coincide cu lansarea Corall Shopping Center.

"Constănțenii și turiștii vor aprecia cu siguranță prezența Takko Fashion în această nouă atracție pentru cumpărături. Ei se vor bucura de colecția noastră de vară 2013, care oferă o gamă variată de produse pentru toți membrii familiei, la un raport excelent calitate-preț.", spune Cosmin Ulmean, Country Manager la Takko România.

Takko Fashion este prezent în România din 2007. Deschiderea primului magazin a avut loc într-un centru comercial din Arad. "Pentru Takko Fashion piața românească este foarte atractivă deoarece cererea de produse de modă este foarte mare, dar, în același timp, prețul trebuie să fie moderat.", explică Cosmin Ulmean. Astăzi, România este una dintre cele mai rapide piețe în creștere din Europa Centrală și de Est pentru retailerul de modă german. În prezent, Takko Fashion deține mai mult de 1.800 de filiale în Europa.

Conceptul Takko Fashion - cele mai recente tendințe în modă, la prețuri atractive - este foarte bine primit de către clienții săi, lucru ce explică creșterea sa continuă. În funcție de stil, oricine îți poate alege ținuta perfectă în noul magazin din Constanța. Colecțiile mereu actuale răspund nevoii de diversitate a clienților și oferă numeroase piese vestimentare pentru o ținută de zi cu zi, articole exclusive pentru look-uri elegante, lenjerie, accesorii și, de asemenea, o gamă pentru siluete cu forme.

Takko Fashion este prezent în România în București, Sighetu Marmației, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Mediaș, Timișoara, Deva, Reșița, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Făgăraș, Brașov, Ploiești, Câmpina, Giurgiu, Slobozia, Buzău, Constanța, Galați, Focșani, Tecuci, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Roman, Iași, Suceava și Botoșani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii