Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un nou caz înşelătorie la Constanţa prin metoda „accidentul”. Paguba, 3.000 lei

ro

28 Mar, 2016 14:05 1640 Marime text
 
Oamenii nu s-au învăţat minte, şi încă pică în plasa tâlharilor care apelează la înşelătorii prin „metoda accidentul”, în ciuda mediatizării acestui fenomen. 

Astfel, în Constanţa, s-ar fi înregistrat un nou caz de astfel de înşelătorie în care victima ar fi rămas fără suma de 3000 lei.  

UPDATE, ora 14.55:

 
M. Maria, în vârstă de 82 ani, din municipiul Constanța, strada Vasile Conta, reclamă faptul că, în ziua de 27 martie, în jurul orelor 16.00, a fost apelată pe telefonul fix de la domiciliu de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc, care s-a recomandat a fi fiul său, care i-a adus la cunoștință faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier și că se află internat în stare gravă într-un spital din București și trebuie să achite suma de 10.000 de lei, bani necesari unei operații și că va veni o persoană la domiciliu să ridice banii.
 
După aproximativ cinci minute, la poarta părții vătămate, s-a prezentat o persoană de sex bărbătesc, căreia victima i-a înmânat suma de 3.000 lei.
 
Ulterior, partea vătămată a luat legătura cu fiul său și a aflat că acesta nu a fost implicat în niciun eveniment, dându-și seama că a fost înșelată.     
 
Cercetările continuă de către polițiștii Secției 4 Poliție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii