Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un navigator român, dispărut din 5 august în Marea Galbenă

ro

26 Aug, 2015 20:16 1590 Marime text
Un navigator român este dat dispărut în Marea Galbenă din data de 5 august. Familia acuză autorităţile că nu se implică deloc în găsirea bărbatului, notează evz.ro.
 
Potrivit unui comunicat al MAE, citat de B1 TV, ministerul a fost sesizat în legătură cu situația cetățeanului român la data de 7 august de către familia acestuia. Ambasada României la Beijing, în regim de urgenţă, a notificat toate autoritățle locale competente din străinătate şi a solicitat demararea procedurilor specifice în astfel de cazuri.
 
MAE precizează că solicitarea transmisă de Ambasada României la Beijing autorităților chineze în data de 8 august a fost reiterată în perioada imediat următoare, mai exact pe 9 și pe 11. Misiunea diplomatică română a ținut legătura cu familia cetățeanului român.
 
Petrică Mandeş, ofiţer 1 mecanic pe vasul comercial Huahine, aflat sub pavilion maltez, a dispărut fără urmă de la bord în noaptea de 5 august 2015, în timp ce nava se afla la 180 de mile est de coasta Chinei. În ziua dispariției, familia a primit un telefon prin care era anunţată că acesta nu este de găsit.

Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii