Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un gol marcat şi trei cartonaşe roşii în meciul ACS Berceni - FC Farul

ro

31 Oct, 2015 14:21 1483 Marime text
Farul a pierdut cu 0-1 meciul jucat astăzi, în deplasare, cu ACS Berceni, în etapa a 11-a a Ligii a 2-a, seria întâi. Gazdele au marcat în inferioritate numerică, în minutul 47, după ce primiseră un cartonaş roşu în minutul 45+1. Pe final, a jucat şi Farul cu oameni mai puţini pe teren, după ce Pătraşcu şi Ionescu au fost eliminaţi.

„În prima repriză, am avut cinci ocazii clare, dar nu am putut marca. Am primit gol în urma unui corner, când adversarii jucau în zece, iar de acolo s-a rupt totul. În partea secundă, am dominat, dar în cea mai mare parte a timpului steril. Ne-am creat doar vreo două situaţii de gol. Sunt nemulţumit de cum au evoluat băieţii, la experienţa lor, după pauză. Dacă înscriam în primele 45 de minute, alta era soarta meciului”, a declarat Constantin Gache, antrenorul principal al Farului.

„Marinarii” au jucat cu: Gudea - Milea (5 Băjan; 76 Al. Grigoraş), M. Rusu (60 T. Bălan), D. Bratu, Barna - M. Ion, Ad. Ionescu, Fl. Pătraşcu, Cristocea - Nicorec, S. Chiţu. În clasament, Farul a coborât două locuri, aflându-se pe poziţia a şasea, cu 17 puncte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii