Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea.net Udrea, Ciutacu şi Nicuşor Constantinescu, întâlnire de taină la Mamaia

ro

01 Aug, 2015 10:43 2684 Marime text
 
Elena Udrea, aflată sub control judiciar pentru fapte de corupţie, jurnalistul RTV, Victor Ciutacu, şi preşedintele suspendat al CJ Constanta, Nicuşor Constantinescu, de asemenea aflat sub contrul judiciar pentru fapte de corupţie, s-au delectat la hotelul By Tony din Mamaia o seară întreagă, acolo unde au fost surprinşi de sursele REALITATEA.NET.

Surse au declarat în exclusivitate pentru REALITATEA.NET că jurnalistul Victor Ciutacu de la România TV, televiziunea lui Sebastian Ghiţă, deputatul cercetat pentru fapte de corupţie, Elena Udrea, aflată sub control judiciar pentru fapte de corupţie, şi Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa, de asemenea, aflat sub control judiciar pentru fapte de corupţie, s-au întâlnit în taină pe terasa hotelului By Tony din Mamaia. 

Întâlnirea dintre cei trei din această seară este cel puţin dubioasă, în condiţiile în care Nicuşor Constantinescu şi Elena Udrea se află sub control judiciar în dosare în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie, dar şi ţinând cont de răspunsurile date de jurnalist şi fostul ministru al Turismului.

De ce este negată întâlnirea de azi?

Contactat telefonic, Victor Ciutacu a negat categoric întrevederea. "Este o informaţie eronată, nu m-am întâlnit cu nimeni", a declarat jurnalistul.

Elena Udrea susţine, de asemenea, că nu a avut loc nicio întâlnire, dar că şi dacă s-ar fi văzut cu Ciutacu şi Constantinescu, acest lucru ar fi fost o chestiune privată. "Despre ce vorbiţi? Tocmai am ajuns de la Bucureşti în Năvodari... În altă ordine de idei, dacă m-aş fi întâlnit, ar fi fost o chestiune privată", a spus fostul ministru al Turismului.

Ulterior, la ora 23.00, un angajat al hotelului By Tony ne-a confirmat faptul că cei trei se află pe terasa resortului.

Elena Udrea şi Nicuşor Constantinescu s-au mai văzut "la o cafea" şi pe 7 iulie, atunci când li s-au alăturat şi Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky, cercetaţi şi ei sub control judiciar pentru fapte de corupţie. Atunci, însă, fostul ministru al Turismului nu a negat întâlnirea cu cei trei.

Referitor la Victor Ciutacu, şi el este recidivist în ceea ce priveşte întâlnirile cu fostul ministru Elena Udrea. Jurnalistul a dezvăluit, pe 22 mai 2015, perioada în care Udrea se afla în arest la domiciliu, că a vizitat-o pe aceasta. Ciutacu şi-a motivat vizita prin negocierea unui interviu.


Integral pe realitatea.net

Sursa: realitatea.net


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii