Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Trei mașini implicate într-un accident în Agigea (galerie foto + video)

ro

05 Mar, 2016 13:39 3704 Marime text
În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier în Agigea, la intersecțua DN 39 cu DN 38.

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere în impact au fost implicate trei autoturisme. Se pare că în urma accidentului două persoane au fost rănite. 


UPDATE 2, ora 15.11: 
 

Potrivit reprezentanților Serviciului de Poliție Rutieră, astăzi, în jurul orelor 13.00, un bărbat de 61 ani a condus un autoturism, pe DN 38 în localitatea Agigea, dinspre DN 39 către Techirghiol şi ajungând la intersecţie cu strada Paltinului, din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga pentru a intra pe strada Paltinului şi a neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 33 ani, pe DN 38, dinspre Techirghiol către DN 39.
 
În urma coliziuni al doilea autoturism, a fost proiectat şi în al treilea autoturism, condus de un bărbat, de 36 ani, pe DN 38 , dinspre DN 39 către Techirghiol.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două femei, una de 39 ani iar cealaltă de 49 ani și a unui fetițe de 8 ani, toate, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 61 ani (logah galben). 



UPDATE 1, ora 14.05:

La fața locului s-au prezentat echipaje de la Ambulanță, poliție dar și un echipaj de la pompieri de descarcerare.
 
În urma impactului au fost transportate la sputal o femeie care ar fi într-o stare mai gravă și o fetiță. 

Șoferul unei mașini Volkswagen Pasat care a fost implicat în accident a declarat pentru cotidianul ZIUA de Consatanța că în timp ce venea dintre Agigea spre Techirghiol, șoferul din Loganul galben a încercat să vireze la stânga, iar o altă mașină l-a lovit în plin și l-a ricoșat în cel cu mașina Pasat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii