Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi despre FC Viitorul „Trebuie să ne refacem foarte repede după meciul de la Galați"

ro

28 Apr, 2015 17:55 2400 Marime text
 
Managerul tehnic al lui FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, înaintea jocului de miercuri cu Universitatea Cluj, că echipa sa „trebuie să se refacă foarte repede" după eșecul de la Galați (0-3), fiindcă urmează „o săptămână dificilă", informează Agerpres.

„Urmează un meci foarte important și pentru noi și pentru ei. Trebuie să ne refacem foarte repede după meciul de la Galați, pentru că se joacă din trei în trei zile și ne așteaptă o săptămână dificilă", a spus fostul mare jucător, marți, într-o conferință de presă, potrivit paginii de Facebook a Academiei Hagi.

„Benzar este suspendat pentru cumul de cartonașe, iar Mitriță are o problemă și nu știm dacă va fi în lot. În rest, îmi doresc o victorie și să facem un meci bun.

Știu că nu ne va fi ușor pentru că întâlnim o echipă care primește greu goluri, e periculoasă pe contraatac și are jucători rapizi. Meciul va fi deschis, sper ca publicul de la Chiajna să se bucure de un fotbal bun. S-au schimbat multe față de meciul din tur. Chiar dacă în meciul cu Steaua au primit goluri spre sfârșitul meciului, au jucat de la egal la egal. Vrem să facem un meci bun după prestația de la Galați. Important e să ne refacem moral și fizic și să fim pregătiți pentru această săptămână grea", a continuat Hagi.

Viitorul o va întâlni pe Universitatea Cluj miercuri, de la ora 19,15, pe teren propriu, în etapa a 29-a Ligii I.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii