Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu contrazis de DNA Când a început urmărirea penală în scandalul Bercea-Băsescu

ro

01 Mar, 2015 09:09 1347 Marime text
Fostul președinte al României a fost invitat pe 24 februarie la emisiunea „Ultimul cuvânt” de la B1, unde a vorbit deschis despre scandalul în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu, cu familia lui Bercea Mondial, scrie expresmagazin.ro.

Traian Băsescu a afirmat că Direcția Națională Anticorupție (DNA) a început urmărirea penală în acest caz după difuzarea filmulețelor, la Antena 3: „Aici nu a fost nicio anchetă penală până nu a apărut filmulețul”(n.r. - în cazul fratelui său).

Conform unui document remis de DNA către redacția Expres Magazis, urmărirea penală este începută înainte de publicarea filmulețelor, în rem (pentru fapte) sub aspectul săvârșirii a două fapte de trafic de influență, arată expresmagazin.ro.

Urmărirea penală in rem a început ca urmare a denunțului formulat de Florin Anghel în data de 12.06.2014, primul filmuleț fiind difuzat de Antena 3 în data de 18 iunie 2014.

Imediat după publicarea filmulețului, în data de 19 iunie, atât Mircea Băsescu, cât și Marian Căpâțână au fost reținuți pentru 24 de ore, informează expresmagazin.ro.




Sursa: expresmagazin.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii