Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie în Mamaia O familie din Bucureşti, distrusă. Tatăl şi fetiţa de cinci ani, înecaţi (galerie foto)

ro

30 Jul, 2014 11:01 5243 Marime text
Pompierii au fost solicitaţi să intervină pe mare, în staţiunea Mamaia, pentru a aduce la mal o persoană care, cel mai probabil, s-a înecat.

Update

Salvamarii au reuşit să scoată din apă un bărbat aflat în vacanţă cu familia, la mare. În aceste momente, medicii SMURD încearcă să îl reusciteze. Soţia victimei a anunţat, disperată, că bărbatul intrase în apă cu fetiţa în vârstă de cinci ani. Aceasta este de negăsit.

Scafandrii ISU Dobrogea şi un echipaj al Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au pornit pe mare, în căutarea fetiţei.

Update 2

Medicii SMURD s-au chinuit în zadar, aproape o oră, să îl resusciteze pe bărbatul de 35 de ani. El a fost declarat decedat, sub privirile îngrozite ale soţiei. Căutările fetiţei continuă şi la această oră.

Cei doi au intrat în apă, fetiţa având cu ea şi o bărcuţă gonflabilă. Nu se cunosc, deocamdată, motivele care au dus la producerea tragediei.

Update 3

Fetiţa a fost găsită în apă şi scoasă la mal. Medicii încearcă acum o minune: readucerea la viaţă a micuţei.

Update 4

Din păcate, tragedia este dublă. Fetiţa a fost, şi ea, declarată decedată de medici. După mai bine de două ore de stat în apă, şansele ca ea să îşi mai revină erau, practic, nule.

Trupul fetiţei a fost găsit în larg de salvamari şi scafandrii ISU Dobrogea.

Tragedia s-a produs din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, cred salvamarii. Fetiţa a intrat în apă cu tatăl său şi, la un moment dat, s-a răsturnat de pe bărcuţa gonflabilă şi a fost luată de valuri. Tatăl său a înotat după ea, încercând să o salveze, însă a fost tras la fund de curenţii puternici. Astfel că au pierit amândoi, înghiţiţi de valurile ucigaşe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii