Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Oamenii solidari au format un lanț uman în stațiunea Mamaia. „Când steagul roșul este afișat, nu vă mai riscați viețile!“ (FOTO+VIDEO)

ro

16 Aug, 2023 19:59 2417 Marime text



O zi de distracție și relaxare pe plajă se poate transforma într-o tragedie îngrozitoare în momentul în care nu ascultăm recomandările salvamarilor. 

Au fost zile negre pe litoral. Mai multe persoane au fost scoase din apele învolburate ale Mării Negre. Din nefericire, unele au decedat.  


Într-un gest impresionant de solidaritate și responsabilitate civică, oamenii din stațiunea Mamaia au format un lanț uman.
 

Când steagul roșul este afișat nu vă mai riscați viețile, pe lângă voi mor și alte persoane. Felicitări oameniilor care au format un lanț uman și au încercat să ajute! Din păcate încă 3 persoane care au intrat în apă pentru alte 2 persoane au decedat. Inconștienta face multe. 

Cele 2 persone sunt la spital sub observație, dar cele 3 au decedat. Condoleanțe famiililor! Aveți grija de viața voastră! Se spune că Marea își cere tributul pe fiecare an. Fie că vrem, fie că nu ea îl ia. Așa că aveți grija, viață are prioritate, se arată într-o postare de pe Tik Tok. 


 

Sursa foto-video: TikTok/ maze262000

Citește și:

Tragedie în Costinești. Persoană în pericol de înec găsită decedată în dreptul clubului nautic (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii