Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. Doi actori grăbiți. Actul I – Plaja Corbu. Ultimul act – o râpă din județul Sibiu. Morți în accident. Premoniția de la Corbu

ro

13 Aug, 2016 04:44 15331 Marime text
Un cioban a descoperit, joi dimineață, două persoane decedate într-o maşină răsturnată în localitatea Apoldu de Jos, în apropierea DN1.
 
Cei doi, tânăra de 22 de ani şi băiatul de de 20 de ani, veneau de la mare, și au fost implicaţi într-un grav accident rutier.
 
Alexandra Saška Sotirov şi Iosif Ahmed, actori extrem de talentați, şi-au găsit sfârşitul pe Drumul Naţional 1, în apropierea localităţii Apoldu de Jos din judeţul Sibiu, scrie Adevărul de Sibiu.
Aceștia, actori extrem de talentați, veneau de la Plaja Cornu, din județul Constanța, unde participaseră la Școala de Vară Corbu Verde 2016 care a avut loc în perioada 1- 8 august 2016. 
„La Corbu cel mai frumos e că se întâmplă oameni. Ajungi acolo mai mult sau mai puțin singur și ești primit cu toată marea și cu tot dragul”, scrie pe pagina de prezentare a școlii actrița Roxana Mancas. 
 
Premoniție
"Dadă, frică mi-e ca mor ca mâine" a fost intitulat spectacolul Alexandrei Saska Sotirov, studentă în anul terminal la Facultatea de Teatru si Televiziune, Cluj Napoca, un one-woman show după viața Mariei Tănase,în regia Dianei Aldea. 
”Nu-mi controlez vocea şi nici nu o menajez. Nu ştiu niciodată înainte de a începe să cânt dacă sunt răguşită sau nu”.
Asta spunea Alexandra în prezentarea spectacolului ei de suflet, o poveste pe care-o spusese cu aceeaşi pasiune ultima dată în urmă cu doar câteva zile, în tabăra de actorie de la Corbu, mai scrie Adevărul de Sibiu.
Ca o previziune sumbră cu doar câteva zile înainte să moară Alexandra a postat, pe contul ei de Facebook, un videoclip cu pregătirile pentru show.
Iosif Ahmed era și el student la Actorie, în anul II, la Târgu Mureş. Tânărul iubea teatrul din liceu şi avea foarte multe premii câștigate la concursuri de profil.   
El era câștigătorul concursului de la Corbu prin care nu își mai plătise taxa de participare, un mijloc simbol de atragerea tinerilor spre astfel de tabere de creație artistică.
Ambii erau din Satu Mare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii