Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier pe podul de la Agigea se va desfășura restricționat

ro

20 Oct, 2015 07:23 2717 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această dimineaţă, în județul Alba, traficul rutier pe DN1 se desfășoară pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiști, în municipiul Aiud, din cauza unui accident rutier. Amintim că în județul Cluj, pe DN1 (E60) Oradea – Cluj-Napoca au demarat lucrări de asfaltare pe tronsonul kilometric 537 – 560, între localitățile clujene Poieni și Bucea. Întrucât în zonele în care se lucrează circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ, este posibil ca în perioada următoare, până la încheierea lucrărilor, să apară probleme de fluență a traficului.

Până în data de 30 octombrie 2015, în județul Hunedoara, din cauza unor lucrări care se execută la podul peste râul Mureş de la Şoimuş, situat pe DN76, traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, dirijat de lucrători de la drumuri, pe porţiunea kilometrică 0+000 - 0+600 de metri. Întrucât se vor forma coloane de autovehicule pe DN7, pe DN76 şi la ieşirea de pe autostrada A1, le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza din timp. Menţionăm că DN76 Şoimuş - Oradea este în lucru, iar în mai multe zone se circulă îngreunat.

Până în data de 15 noiembrie 2015, pe DN7A, de la intersecţia cu DN67C până în localitatea Jieţ (kilometrii 90-101), traficul rutier se întrerupe de luni până vineri, în intervalele orare 08:00-12:00 şi 14:00-18:00, în vederea executării unor lucrări.

Până în data de 15 noiembrie 2015, traficul rutier pe podul de la Agigea, situat pe DN39 la poziția kilometrică 8+988, se va desfășura restricționat, fiind permisă exclusiv circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 5 tone, cu excepţia autovehiculelor destinate transportului de persoane şi a celor cu regim de circulaţie prioritară, atunci cand se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone care au ca destinaţie finală Portul Constanţa, pot utiliza şi variantele ocolitoare precizate mai jos, ca urmare a deschiderii circulaţiei pe noul pod rutier al Canalului Dunare - Marea Neagră, astfel:

Pentru relaţia Bucureşti – Port Constanţa Sud şi retur, traficul rutier se va desfăşura pe următoarea rută ocolitoare:

A2 (Bucureşti – Constanţa) – nod rutier A4 - intrare Port Agigea - Constanţa Sud (pe noul pod rutier, la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagra) - Poarta 10 bis (Port Constanţa);

Pentru relaţia Hârșova (DN2A) – Port Constanţa Sud şi retur, traseul de ocolire va fi:

A4 (nod rutier Ovidiu – Nod rutier A4 cu A2) – A4 - intrare Port Agigea (pe noul pod rutier, la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră) - Poarta 10 bis (Port Constanţa Sud);

Pentru relaţia Mangalia - Port Constanţa şi retur, traseul de ocolire va fi:

Mangalia - DN39 - Agigea - intersecţie DN39 cu DN39A - DN39A - intrare Port Constanţa.

Sursa foto: descoperă.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii