Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutâi, restricționat în urma ninsorii abundente

ro

05 Jan, 2017 09:14 1835 Marime text


Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutâi, între localitățile Mara și Baia Sprie (900 metri altitudine), a fost restricționat joi pentru vehiculele cu masa maximă totală de 7,5 tone, conform Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Maramureș, Amalia Babici Man, a declarat pentru Agerpres că pe toate drumurile naționale, județene și comunale se circulă în condiții de iarnă, iar în timpul nopții de miercuri spre joi, lucrătorii care asigură întreținerea celor peste 800 kilometri de drumuri județene au intervenit pentru curățarea carosabilului.
 
”S-a lucrat intens pe toată durata nopții pentru a readuce drumurile în stare de operabilitate. Imediat după oprirea ninsorii s-a intervenit în forță pe toate tronsoanele de drumuri și încă se mai lucrează”, a spus Amalia Babici Man.
 
Potrivit acesteia, se circulă în condiții de iarnă pe DN 18, DN 19, DN 17 C, DN 1C și DJ 184, prin Pasul Pietrosul Rodnei, Pasul Ștefăniței, Pasul Huta - Certeze și Pasul Gutâi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii