Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apple pregătește iphone-ul revoluționar! Telefonul ar putea să aibă display pe lateral pentru prima dată

ro

12 Mar, 2015 21:53 1572 Marime text
Cei de la Phone Arena anunța că Apple a primit acordul pentru un patent cerut în 2013 din partea USPTO - după zvonurile că iphone-ul ar putea avea în curând Force Touch precum la Apple Watch (adică să conteze intensitatea apăsării ecranului), compania se pare că lucrează și la un telefon ce ar avea un display flexibil pe lateral, ceea ce înseamnă că ar funcționa precum butoane hardware dinamice care își pot schimbă funcția în concordanță cu ceea ce faci pe telefon, potrivit yoda.ro.
 
Descrierea patentului susține că aceste display „ar putea include unul sau mai multe layere flexibile și ar putea fi montate sub un display transparent din sticlă sau plastic". Pe lângă layerul clasic, Apple intenționează să pună și unul sensibil la atingere care va înregistra inputul utilizatorului, în timp ce display-ul va oferi acestuia indicii vizuale cu actuală funcție, fie că e vorba de cameră, control în joc sau volum.


 
Se mai specifică faptul că tehnologia display-ului patentat ar putea avea o formă plană, ce ar permite să acopere „partea din față, din spate și pe lateral a device-ului". Se sugerează astfel că tehnologia ar putea să înlocuiască în întregime butoanele hardware.
 
În trecut, s-a mai anunțat că Microsoft a intenționat să folosească o tehnologie oarecum similară, în timp ce Samsung s-a diferențiat prin Galaxy Note Edge și S6 Edge. 


Sursa: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii