Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tariful taxei de pod de la Fetești, plătită prin SMS, diferă în funcție de operatorul de telefonie mobilă

ro

06 Jul, 2015 07:24 3306 Marime text
 
Dacă mergeţi la mare şi vreţi să achitaţi taxa de pod prin sms ar fi bine să vă informaţi cât veţi plăti în realitate pentru că suma diferă de un operator de telefonie la altul, informează B1 TV. 

O altă modalitate de achitare a taxei este la benzinării, unde tariful este standard. Cei mai mulţi dintre români spun însă că pentru câțiva lei în plus nu sunt dispuşi să renunţe la comoditate. 

Tariful de trecere a podului peste Dunăre de pe A2 este de 13 lei pentru un autoturism. Însă prin plata prin SMS prețurile diferă de la 2,60 euro/trecere la 3,1 euro/trecere. La acestea se adaugă prețul SMS-urilor trimise, adică 5 eurocenți pe mesaj trimis la care se adaugă TVA. Pentru a achita tariful de trecere prin SMS este nevoie de două mesaje transmise la operatorul de telefonie mobilă. 

Primul pas constă în trimiterea unui mesaj la numărul 7577, iar textul trebuie sa conțină numărul de înmatriculare și categoria tarifară corespunzătoare tipului de autovehicul. Ulterior ,veți primi un mesaj cu toate detaliile solicitării: numărul de înmatriculare, tipul vehiculului și tariful pentru traversarea podului. Pentru finalizarea operaţiunii este necesară trimiterea unui al doilea SMS la acelaşi număr cu textul DA. 

De când a intrat în vigoare această modalitate de plată, în perioada 30 aprilie-14 iunie 2015, au fost achitate peste 120.000 de treceri. 



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii