Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Talent şi îndemânare în tehnologii” Concurs tehnologic organizat de Liceul „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia

ro

14 Mar, 2015 21:38 2464 Marime text
În cadrul proiectului educațional „Talent şi îndemânare în tehnologii”, Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, a organizat, ieri, începând cu ora 12.00, în sala Laborator desen, concursul „Utilizarea de materiale reciclabile în realizarea unor instalaţii electrice şi mecanice”.

La concurs au participat echipe din cadrul Colegiului Tehnic „Vasile Pârvan” Constanţa, Colegiului Dobrogea Castelu, Liceului Tehnologic „C.A. Rosetti” Constanţa, Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanţa, Liceului Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanţa și Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia.

Scopul concursului a fost conștientizarea necesității de a folosi resursele în mod rațional și de a dezvolta creativitatea elevilor, viitori adulți responsabili. Fiecare echipă a prezentat produse din domeniul mecanic şi electric, realizate din materiale reciclabile. Echipele şi juriul au apreciat produsele realizate, elevii au împărtăşit impresii legate de activităţile din şcoală dar şi din afara ei. Echipa coordonatoare a fost compusă din prof. ing. Camelia Deşliu și prof. ing. Georgeta Prică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii