Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supărare mare între Corina Martin și ANT în problema rușilor care ar trebui să vină pe litoral

ro

31 Jan, 2016 08:05 3210 Marime text
Nu știm ce-o fi zis Alena Dodan, că nu am găsit pe nicăieri, dar știm că a supărat-o tare de tot pe Corina MartinCare s-a așezat la calculator și s-a apucat să-i scrie cele pe care le-a postat pe pagina de Facebook de unde am și luat poza cu care ilustrăm acest material
 
Către reprezentanta Autorităţii Naţionale pentru Turism din Moscova:
 
Dragă Alena Dodon, că să poţi să spui că ANT a avut prima reacţie şi iniţiativa de promovare a destinaţiilor româneşti pe piaţă Rusiei în acest an, înseamnă să nu cunoşti deloc condiţiile, conjunctură şi circumstanţele în care tu ar trebui de fapt să îţi desfăşori activitatea că reprezentant oficial al autorităţii de turism a României, în Rusia. Adică, nu ştii ce declarăm şi decidem noi, organizaţiile din turism aici, în România, despre şi pentru a atrage turişti ruşi în România. Mai înseamnă, de exemplu, să ignori declaraţia mea, acordată către Ştirile Pro TV în 4 decembrie (http://m.ştirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php…)! Şi mai înseamnă să ignori total comunicatul emis de noi, Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România încă din 29 noiembrie anul trecut şi preluat masiv de agenţiile de presă! Comunicatul de la care a început totul. ( http://m.capital.ro/corina-martin-românia-trebuie-să-profit…) şi ( http://www.agerpres.ro/…/martin-fapt-românia-must-be-altern…). În declaraţia dată atunci ceream oficial ANT să demareze o campanie de promovare imediată a României că destinaţie turistică pe piaţa rusă şi anunţăm că FAPT şi Asociaţia Litoral - Delta Dunării vor demara acţiuni de promovare orientate către această piaţă!
Noi asta am şi făcut. Am respectat ceea ce am anunţat public şi ceea ce au decis membrii Federaţiei noastre, cei care reprezintă apoape toate destinaţiile turistice din România! Dacă eram mulţumiţi de numărul de turişti ruşi atraşi de România până acum şi de activitatea de promovare de până acum a României, nu ne deplasăm pentru o săptămâna la Moscova, pe banii noştri, pentru o săptămâna întreagă de discuţii şi întâlniri cu agenţiile de turism turoperatoare din Rusia şi cu Asociaţia Turoperatorilor din Rusia! Am aflat din presă că ANT a făcut ceea ce am solicitat public prin declaraţia şi comunicatul nostru FAPT şi asta e foarte bine! Ne bucură că Guvernul ascultă şi răspunde la propunerile şi solicitările noastre. Despre abordare şi organizare avem de discutat .... Dar nu ne mai propunem demult să înţelegem ce şi cum se întâmplă la ANT. Ştim, nu avem buget, nu se poate....Întotdeauna şi de prea mulţi ani NU SE POATE.... Ceea ce înţelegem noi însă, că profesionişti şi operatori direct implicaţi în turism românesc, este că şi ANT şi FAPT trebuie să facă echipa pentru România! Noi ne-am urmat proiectul şi programul anunţat şi organizat din decembrie.. Aşadar, te rugăm deci să menţionezi corect presei că iniţiativa aparţine FAPT şi că ANT a răspuns acestei solicitări. Ne exprimăm speranţa că Guvernul va lua în calcul cu prioritate solicitarea noastră şi va susţine proiectul nostru " Descoperă România". Că atare, va transmitem cu ce ne-am întors noi de la Moscova, aşa încât să ajutăm Guvernul României să ia deciziile pe care alte state deja le iau în jurul nostru, pentru piaţă rusă ( Israel, Bulgaria, Italia). Noi, Asociaţia Litoral - Delta Dunării am propus şi am stabilit la Moscova lansarea programului LITORALUL PENTRU RUŞI şi DELTA DUNĂRII PENTRU RUŞI, negocieri pentru charter Moscova - Constanţa, infotripuri pentru agenţii de turism din Rusia, materiale de promovare în limba rusă ( nu există!) şi DA, NOI vom participa la Târgul de Turism din martie de la Moscova, deşi ANT nu participa.
Mai mult decât atât, ne gândim să nominalizăm un reprezentant FAPT la Moscova, care să ne reprezinte interesele în mod direct. Ne-am bucură să gândim acest proiect împreună. Până atunci, în spiritul adevărului şi al profesionalismului, te invităm că, pe bugetul plătit de noi, plătitorii de taxe şi impozite din România, să faci ceea ce TREBUIE să faci şi aşa cum TREBUIE să faci, în activitatea ta. Federaţia FAPT şi membrii săi pun în continuare la dispoziţia Guvernului României eforturile şi contribuţia tuturor autorităţilor locale şi operatorilor privaţi pe care îi reprezentăm, pentru a promova VACANŢELE ÎN ROMÂNIA!
De la Constanţa, pentru Rusia, cu drag !
sursa text si foto: facebook/corinamartinofficial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii