Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Declarații ale Alinei Bica în fața instanței. Somație pentru Coldea și Kovesi (AUDIO)

ro

08 Feb, 2015 21:46 1483 Marime text
Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, a prezentat în fața instanței cum stau lucrurile din punctul său de vedere. Bica susține că generalul SRI, Florian Coldea a avertizat-o cu cine trebuie să vorbească și cu cine nu, informează stiripesurse.ro. De asemenea, Bica susține că avea informații conform cărora Kovesi îi dorea capul și nu se va lăsa până nu o distruge.

Redăm mai jos transcriptul declarației Alinei Bica, publicat de stiripesurse.ro:

01.33: „L-am intrebat pe Coldea daca e vreo problema cu relatia mea cu Mihailescu, acesta mi-a sugerat ca ar fi cazul sa rarim intalnirile, iar eu i-am spus ca nu voi face acest lucru atat timp cat Mihailescu este principial in raport cu mine, moment in care Coldea mi-a spus ca imi asum relatiile pe care mi le aleg si ca el nu poate preveni ceea ce nu stie. Lucruri cu care am fost de acord. Precizez ca nu este pentru prima data cand domnul Coldea imi sugera cu cine ar trebui sa fiu prietena si cu cine nu, insa recunosc nu am tinut cont de sugestiile domniei sale, am tinut cont o data si imi pare rau, cu exceptia unei singure situatii remediate intre timp”.

12.45: „Am trait sub spectrul razbunarii lui Kovesi inca de la numirea in functie, cand pe internet citeam articole de presa in care se scria ca "Kovesi o aresteaza pe Bica". Veneau colegi procurori care refuzau sa discute la mine in birou, pe considerentul ca stiu ei ca DNA mi-a pus tehnica acolo. Veneau ziaristi si avocati care imi spuneau sa fiu atenta ca pe la diverse petreceri si reuniuni se discuta ca 'Kovesi va avea capul meu pe masa dumneaei'".

18.07: „Doresc sa subliniez ca este de notorietate in Ministerul Public, relatia lipsita de simpatie cu doamnaKovesi si faptul ca am plecat la Ministerul Justitiei din cauza acesteia, fiind celebre certurile dintre noi”

19.22: „Am incercat in cateva randuri sa-i spun lui Ionut Mihailescu (n.r. - fost consilier al Alinei Bica si fost angajat al lui Tender) ca, din punctul meu de vedere, asa cum l-am cunoscut in ancheta pe domnulTender, nu este un om cu foarte mult caracter si ca o persoana care mi-a oferit mita in 2006 de 1 milion de euro, e si motivul pentru care a fost arestat si trimis in judecata in arest preventiv, nu este o persoana de care sa te apropii. Insa dumnealui mi-a povestit de copii domnului Tender, de nevasta domnului Tendersi de cata sufletul are asta. Insa, cunoscandu-mi antipatia fata de domnul Tender, nici macar domnulMihailescu n-a avut tupeul sa-i puna o vorba buna, i-a pus-o domnul Coldea”.

Ascultă înregistrarea audio pe lujo.ro.

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii