Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stați liniștiți! Jandarmii acționează în Constanța!

ro

31 Dec, 2015 11:18 835 Marime text
 
În perioada 01 – 03 ianuarie 2016, peste 130 jandarmi vor acţiona zilnic, în sistem integrat cu Poliţia dar şi independent, pentru menţinerea ordinii publice, prevenirea săvârşirii de fapte antisociale şi asigurarea climatului unui climat de ordine şi siguranţă în judeţul Constanţa.
 
Pentru menţinerea ordinii publice în zona de competenţă,  jandarmii constănţeni vor acţiona în cadrul patrulelor mixte împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Totodată, jandarmii vor constitui  echipaje de intervenţie ce vor fi în măsură să intervină în cel mai scurt timp pentru restabilirea ordinii publice în situaţia în care aceasta va fi tulburată, pentru aplanarea unor conflicte şi pentru luarea măsurilor legale în eventualitatea producerii unor fapte antisociale,  la sesizare din oficiu sau la solicitare prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112.
 
Concomitent cu misiunile pe linia menţinerii şi asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică,  jandamii constănţeni vor acţiona cu peste 100 de jandarmi zilnic pentru asigurarea pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă.
 
Jandarmii recomandă tuturor cetăţenilor să nu ezite să solicite sprijinul autorităţilor prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau să sesizeze cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
La cumpăna dintre ani,  jandarmii constănțeni urează tuturor românilor ”să aibă parte de sănătate, multe realizări, iar anul ce vine să le aducă iubire şi speranţă. La mulţi ani!”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii